• JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

Защо KUHN?

KUHN cover

Силата да можеш да се справиш с всяка ситуация. Силата на добрите отношения между вас и нас.

Още от 1828г. иновациите и качеството са основното ни задължение към нашите клиенти - фермерите. Те са вдъхновението за нашата марка. В конкретни числа това значи: повече от 2000 патента в световен мащаб, 65 000 произведени машини всяка година и над 4500 KUHN сервизни техници в целия свят. Продуктите и услугите се предлагат на пазара с една и съща марка.

Опитът ни от над 190 години в производството на земеделска техника ни помага да осигурим продукти и услуги, отговарящи на нуждите на нашите клиенти. Още през 1962 година, табела с девиза „Качеството днес е количеството утре“ е закачена на видно място във фабриката.

Като лидер на пазара, ние искаме да предлагаме най-добрите продукти - всеки ден и навсякъде по света. Искаме да задоволим нарастващия брой клиенти.

Всички над 5000 служители по света са горди, че работят в услуга на фермерите. Техните умения и посветеност ни помагат да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

Задължението на KUHN е да ви покаже РАЗЛИКАТА

square red Чрез производителността и качеството на продуктите и услугите

Ние гарантираме качеството на всеки един продукт достигнал до вас чрез: Взискателен избор на материали и компоненти, постоянно развитие на нашата организация, контрол на качеството преди предаването на всяка машина, управление на всички процеси и контрол на различни нива.

Със своите качествени продукти и услуги, добрата репутация на KUHN, не е случайна. Ние работим за нея всеки ден.

square red Чрез силата на иновациите и креативността

Разбирането на нуждите на фермерите е движещата сила за иновациите в KUHN. Ние създаваме модерна технология в полза на земеделските производители.

Ние измерваме удовлетвореността на нашите клиенти по строги критерии. Прилагаме същите критерии за качество и удовлетвореност на клиентите в цял свят.

square red Чрез поставяне на клиента на първо място

Тъй като земеделието непрекъснато се развива и става все по-професионално, то изисква много по-голяма функционалност от оборудването. Земеделската общност изисква от нас да заложим стандарти на рентабилност, устойностяване на цената и отдаденост на устойчивото земеделие в спесификациите на новите машини. Понеже замеделието трябва да е винаги конкуретноспособно, машините трябва да са с много високо качество, имайки предвид факта, че това са дългосрочни инвестиции.