• JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

newpanorama small2

Направлението за употребявана техника МЕГАТРОН SELECTION за кратко време стана водещо в страната. Причината е проста - компанията реализира техника на водещия световен производител John Deere и в този смисъл обективно е поставена в по-добро положение от всичките си конкуренти. Офертите включват най-разнообразни машини с различен период на използване и като правило с най-добри цени.

Важно е клиентите да получат машини, които са предварително сервизирани и съответно подготвени за новите си притежатели. При определени условия се дава и гаранция, което не е обичайно за употребявани машини. Това е благодарение на сервизно-техническия екип на МЕГАТРОН, един от най-добре подготвените в бранша.

Ето защо ние напомняме на клиентите си - не купувайте употребявани машини от случайни източници, които не са в състояние нито да диагностицират техниката, която предлагат, нито да осъществяват предпродажбен и следпродажбен сервиз.

МЕГАТРОН SELECTION е включена в световната комуникационна система на JOHN DEERE и осъществява всекидневен контакт с мрежата за намиране на най-добрата употребявана машина на най-добра цена. Така че, ако клиентите не могат да намерят търсената от тях техника в списъка с наличните машини в България, винаги могат да разчитат на бързата реакция на нашите сътрудници. Те ще им помогнат да открият подходяща оферта от мрежата и то не от случайни, а от от проверени източници, дилъри в съответните страни на John Deere.

Ние предлагаме машини от водещите световни марки, като не правим компромис по отношение на качествените показатели и състоянието на техниката. Машините са експертно прегледани и реалистично оценени.

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ! НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА ПОСРЕЩНЕМ ВАШИТЕ НУЖДИ, ЗА ДА ОТКРИЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА УПОТРЕБЯВАНА ТЕХНИКА НА НАЙ-ДОБРА ЦЕНА!