• JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

Плуговете KUHN - изключителните решения на водещия европейски производител

Тези плугове ще Ви помогнат:

square red Да постигнете висока качество на почвената структура с ефикасно вкарване на остатъчния органичен материал в почвата, който се разпределя равномерно в почвения профил – вашите добиви ще се увеличат

square red Да имате на разположение широк спектър от работни ширини, лесни настройки и отлична маневреност – вашите разходи за работа на полето ще бъдат намалени

square red Да се възползвате от цял ред технологични новости - усилена рамка, променящи се работни ширини и избор на предпазна система, която най-добре ви устройва - опънов болт (Т) или нон-стоп хидравлична защита (NSH) – обичайните разходи за поддръжка са силно намалени

square red Да спечелите от значително подобрената надеждност на работните органи и голямата продължителност на живота им – ще работите без прекъсване с много по-добри резултати.

View the embedded image gallery online at:
https://www.megatron.bg/index.php/plugove#sigProGalleria69985e00c1

Работните органи са конструирани да намаляват разходите!

Отметателните дъски са направени от трипластов материал Triplex® , като всеки пласт има различна степен на закаляване. 0Дебелината на износващите се повърхности е увеличена на 3,3 мм.

Специално закалена стомана се използва за изработването на лемежите (ножовете).

Специалната форма на отметателните дъски и цялата конструкция на работните органи са подготвени за регулиране на дълбочината на оранта от 15 до 30 см.   

Предплужниците и разрушителните дъски са важно допълнение, като за производството им се използват същите стабилни материали.

Всички плугове се произвеждат с така наречените модулни секции. Това позволява добавянето или свалянето на плужно тяло в зависимост от различните натоварвания при работа на полето.              

    

navesni 1 polunavesni 1 

 

Медия