• JD online shop 3
 • Facebook homepage slider
 • Kampania chasti stari web banner
 • 1For Megatron
 • doosan 2
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

Журито на DLG награди John Deere с един златен и три сребърни медала за иновации преди Агритехника. С тези най-нови награди, комисията по иновации признава постоянните усилия на John Deere в разработването на модерни технологични решения и сътрудничеството ѝ с партньорски компании. Тази година, индустрията входира над 290 иновации за участие в едноименния конкурс.

John Deere инвестира повече от 5 на 100 от приходите си от продажби в научно-технически изследвания и разработки, а тези медали доказват нашата сила в иновациите,“ заяви Денис Дохърти, Вицепрезидент продажби и маркетинг на Регион 2 (Европа, ОНД, Северна Африка, Близкия и Среден Изток). „Особено сме горди от сътрудничеството ни с компании от индустрията и доставчици на услуги. Партньорството и отворените системи са основните фактори за успех на по-нататъшното цифровизиране на земеделската индустрия. Нашата компания разработва иновативни решения, които позволяват на фермерите да печелят повече от дейностите на полето. "

Златен медал спечели трансмисия John Deere eAutoPowr и интелигентна система e8WD. 

Изцяло новата трансмисия John Deere eAutoPowr е първата елекро-механична безстепенно променяща се трансмисия. Тя осигурява максимална надеждност и стабилност в сравнение с други скоростни кутии. Интегрираният електрически генератор доставя до 100kWмощност за външни приложения и за захранване с енергия на прикачения инвентар. John Deere и Joskin работиха заедно, за да демонстрират изключително продуктивната система за подпомагане на сцеплението при прилагане на течен тор. Модифицираната цистерна на Joskin, с две задвижващи оси, се отличава със значително по-добро сцепление и по-малко приплъзване.

Трите сребърни медала бяха присъдени за следните иновативни технологии:

Предвидим контрол на подаването– технология за комбайни.

Системата за предвидим контрол на подаването е първата система, която комбинира два проактивни източника от GPS сателити и монтирани в кабината сензори. Тази технология използва прогнозна информация, както и данни за посевите. Системата позволява на комбайна да реагира на променящите се условия на жътва и най-вече на специални ситуации като при полегнали култури. Системата за предвидим контрол на подаването предлага безпрецедентно ниво на производителност в комбинация с още по-голям комфорт за оператора при всякакви жътвени условия.

Пакет „Ефективност за големи комбайни“

John Deere оптимизира всички критични функционални зони на комбайна, за да подобри значително общата ефективност на системата. Ефективното задвижване с иновативни ремъци прави това възможно, докато в същото време намалява изискваната мощност. Допълнително увеличение на ефективността е постигнато в двигателя, трансмисията, сепариращата и вентилационната системи, както и при сечката. Като цяло, тези подобрения в ефективността водят до забележително повишаване на качеството на работа при жътва, използвайки същата мощност на двигателя и със загуби по-малко от 1%. Тази производителност се постига при повечето жътвени условия без нуждата непрекъснато да се правят настройки на комбайна.

Интелигентно управление на движението на голяма правоъгълна балопреса.

При големите правоъгълни балопреси, периодичните колебания в мощността и въртящия момент могат да причинят надлъжно люлеене на трактора, което предизвиква напрежение за оператора. Използвайки интелигентното управление на трансмисията и алгоритъма за самообучение на управлението, тази активна система за абсорбиране на люлеенето, почти изцяло елиминира такива неприятни движения. Освен това системата помага за опазване здравето на оператора и за увеличаване на продуктивността му.

Когато работата не чака и времето все не достига, много често се налага да бъдем по-организирани, по-ефективни и максимално продуктивни, за да успеем да се справим с по-голям обем задачи.

Така стоят нещата и в земеделието – интервалите за сеитба, пръскане, торене, прибиране на реколтата, балиране и почвообработка все повече се скъсяват и за да са наистина ефективни, земеделските производители трябва да свършат повече работа за единица време. И тъй като в ерата на интелигентните технологии няма невъзможни неща, John Deere разработи пакетните услуги FarmSight. С тяхна помощ се оптимизира работата на машините, за да са максимално производителни.

Ползите за вас:

 • Вашите машините работят при максимална заетост и минимален престой
 • Благодарение на оптимизацията на машините ви, свършвате качествено повече работа за единица време и сте максимално ефективни
 • Намалявате значително експлоатационните си разходи

Мегатрон, като оторизиран дилър на John Deere, предлага четири различни пакета*, така че може да изберете най-подходящия за вас и за вашите дейности. Всеки следващ пакет надгражда с редица услуги предходния. Повече подробности и цени на FarmSight пакетите ни ще намерите ТУК.

*Пакетните услуги FarmSight се предлагат само от оторизираните дилъри на John Deere.

Graphic

Дойде време да се похвалим с поредната ни сериозна инвестиция. Вече направихме първата копка на новия ни централен офис и търговско-сервизен център в София. След като в периода 2013 - 2019 изградихме четири модерни бази на ключови локации в земеделските райони из страната (Стара Загора, Добрич, Монтана, Бургас), ред е да се погрижим и за централата ни. Тя ще бъде в близост до летището на комуникативно място, в една от бързо развиващите се логистични и бизнес зони на града. Сградата ще бъде изградена на три нива с просторен шоурум, офиси, конферентни зали, голям склад за части и голямо сервизно помещение за диагностика и ремонт на земеделска, строителна, горска и градинска техника.

С трепет следим напредъка в строителството, защото нямаме търпение да ви поканим в най-новия ни дом!

Ако имате нужда от надеждна балопреса за следващия сезон, сега е момента да я заявите с програмата ни за ранни поръчки. Така не само се възползвате от специалните ни условия, но получавате и 2 години заводска гаранция при поръчка до 6.01.2020 г. В кампанията ни участват два изключителни модела - F441M с фиксирана камера и V451M с променлива камера, които ще ви зарадват със здрави, плътни, добре оформени бали. Изборът е ваш! 

За подробности относно кампанията, цени и условия, се свържете с нашите търговски представители. Контактите им ще намерите ТУК.  

Цяла година работите с единствената крайна цел: жътвата. Тя е вашата награда. Това е времето, в което вашият комбайн трябва да работи добре на всяка цена. Можете да си гарантирате спокойствие с програмата ни за експертна проверка - Expert Check. Нашите специалисти ще извършат обстойна техническа диагностика на комбайна ви, използвайки фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни само за дилърите на John Deere.Погрижете се всеки следващ работен ден да не отстъпва на предходния. Обадете се и заявете сега Expert Check /експертна проверка/на цена 299 лв. без ДДС. Цената е валидна за един комбайн и един хедер John Deere. Програмата е в сила до 31 януари 2020 г.

Като собственик на John Deere машини, може да се възползвате и от нашите пакети “Всичко включено”, съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Така не само спестявате значителна сума, но получавате и първокласно обслужване, което всеки собственик на John Deere заслужава. Подробности и цени на различните пакети ще намерите ТУК.

Ако имате нужда от повече информация относно програмата Expert Check и пакетите "Всичко включено", не се колебайте, а се свържете с нас.

Имате нужда от нов комбайн за следващия сезон? Сега е момента. Кампанията ни за ранна поръчка на комбайни John Deere вече е активна и предлага наистина специални условия за покупка на нова машина. За да се възползвате от предимствата на ранната поръчка, заявете вашия нов John Deere комбайн до 20.12.2019 г. Така не само ще спестите значителна сума, но ще си гарантирате спокойствие през следващия жътвен сезон. Важно е да знаете, че освен специалните цени, които ви дава програмата ни за ранна поръчка, всички модели комбайни се предлагат с 5 години гаранция и възможност за John Deere финансиране с преференциални условия.

Ако сме предизвикали интереса ви, но се затруднявате в избора, може да се доверите на нашите специалисти – те ще ви насочат към най-подходящата за вашите условия машина, за да приберете догодина вашата реколта чисто и навреме. Контактите на търговските ни представители ще намерите ТУК.

На 26.08.2019 г. беше поставен нов световен рекорд по събиране на сено от впечатляващия тандем трактор John Deere 6250R и четири-роторен сеносъбирач KUHN Gyrorake GA 15131 с работна ширина от 9,50 до 14,70 м. Само за 8 часа бяха обработени 188,9 хектара на четири различни полета. Лекото тегло, изключителната издръжливост и интелигентни функции на трактора, поддържаха производителността на най-високо ниво, дори при работа по хълмисти терени.

Световният рекорд бе поставен в типична кравеферма в централния регион на Дания. Тестовия център на DLG потвърди рекорда, след извършване на няколко измервания на място по време на опита. Качеството на фуража беше потвърдено, както и средната производителност от 23,6 хектара на час.

Трактор 6250R на John Deere доказа за пореден път, че е перфектния партньор, когато става дума за постигане на нови нива на производителност. Благодарение на допълнителните конски сили доставени от системата за Интелигентно управление на мощността, този флагман на серия 6R осигурява до 300 к.с. /максимална мощност с ИУМ - интелигентно управление на мощността/ при работа по хълмист терен.

С транспортно тегло от 9,3 тона, тракторът доставя повече мощност от всеки друг в тази категория. В комбинация с доказалата се система за навигация AutoTrac, конзолата CommandCentre Gen4 с интуитивно управление и ергономичния джойстик CommandPRO, 6250R достигна максимална работна скорост от 22 км/ч. и рекордно висока продуктивност от 32 хектара на час.

Оператор на трактора беше Mikael Skeldal, който управлява кравефермата със своето семейство. Той каза, че се е възползвал от джойстика CommandPRO и оценява неговата съвместимост с ISOBUS за работа със събирача, както и възможността да наблюдава дейностите чрез терминала CCI 1200 на Kuhn и джойстика WTK. Това му е позволило да вижда в реално време свършената работа и да оптимизира настройките на ротора без никакво прекъсване по време на опита.

Повече подробности за рекорда и видео от събитието ще намерите в YouTube канала на KUHN: https://youtu.be/GxWE49OFguU 

Мегатрон ЕАД за поредна година прави неустоимо предложение за земеделските производители. Към всеки новозакупен телескопичен товарач, така необходим за всяко едно стопанство, до края на 2019г. Мегатрон подарява бонус ваучер на стойност 3000 лв, който може да бъде използван в рамките на 6 месеца за консумативи, части, сервиз и прикачен инвентар с марката Bobcat. Така стопаните могат да бъдат спокойни, че освен с придобиването на премиум продукт с марката Bobcat, получават и професионално обслужване от Мегатрон, подсигурено за настоящия сезон.

Продължаваме и успешната кампания за безлихвен лизинг. Машините ще са достъпни за оглед и тестване целогодишно, както във всички търговски бази на компанията, така и на място при клиента след заявка.

И не на последно място – всички товарачи Bobcat са със стандартна гаранция 3000 моточаса или 3 години.
 

Накратко, всеки нов телескопичен товарач Bobcat идва в комплект с:

arrow red  3000 лв ваучер за сервиз, консумативи, резервни части и прикачен инвентар
arrow red  Възможност за лизинг с 0% лихва
arrow red  3000 моточаса или 3г. стандартна гаранция
arrow red Премиум квалифицирано обслужване от Мегатрон до всяка точка на страната

 Защо именно Bobcat?

Създателите им са съчетали най-доброто от познатите технологии и над 60 години опит в производството на товарачи:

- Серия HF (High Flow) машини за висока производителност с аксиално-бутална помпа с поток 190 л/мин - осигурява най-доброто време за работен цикъл на стрелата на пазара, с 50% по-кратко в сравнение с модел със зъбна хидравлична помпа.
- Патентована „Power lift” технология за споделяне на потока от компенсиращия цилиндър на стрелата, който работи като хидравличен усилвател за повдигане до 4300 кг при модела TL43.80HF, без забавяне на движението.
- Машината запазва компактните си размери и е с най-малкия радиус на завой сред конкурентите си на пазара, но в същото време стабилността е гарантирана.

Инженерите от Bobcat влагат десетилетията натрупан опит в конструирането и проектирането на товарачи. Плавното управление, постоянната хидравлична мощност и прецизността на движение на машината и стрелата са факторите, които определят качеството на Bobcat. При интензивни товарни дейности най – важният параметър са бързите синхронизирани движения на машината, стрелата и наклона на работното устройство. С ефективната си хидравлика Bobcat предлага едни от най-бързите съчетани движения.


С Bobcat всеки клиент на Мегатрон си гарантира сигурност и спокойствие в най-тежките и натоварени периоди от годината.

 

На 15 юни (събота) от 10.00 до 18.00 часа с вход свободен и многобройни атракции в Националния военноисторически музей (НВИМ) ще се проведе Ден на бащата, посветен на специалната връзка между таткото и детето. За осма поредна година в началото на лятната ваканция с малчуганите и техните родители празнуваме усмивките, увлекателните игри и новите знания, придобити с веселие.

Специално за събитието Българската армия представя военни машини „Мерцедес“, бойна бронирана машина „Командо-Селект“, брониран боен джип „Пясъчна котка“, високопроходима линейка, участвала в мисии, и учебна катапултна седалка на Военновъздушните сили. Всички желаещи ще могат да влязат в кабините на едни от най-атрактивните машини от външната експозиция на музея – вертолет Ми-8, ракетен комплекс 2К 52 Фрог „Луна-М“ и подвижен радиовисотомер „Вершина“.

В този ден забавления ще има за всички – от най-малките до вече порасналите деца. Програмиране на роботи и създаване на видеоигри, виртуална зона за игри, конструктор за млади откриватели, сглобяване на къщички и създаване на мечтания град, решаване на логически задачи и разнообразни интерактивни игри не само ще стимулират детското логическо мислене, но и творческото въображение. В този ден за децата всичко ще е позволено – ще скачат на огромен матрак, ще се забавляват с играчки от дърво, ще рисуват върху вода, ще опитат сладки изкушения, ще станат главни герои в детска приказка и дори ще играят минифутбол, докато родителите им се запознават с Програмата за ранно детско развитие на Уницеф. Жадните за знания малчугани ще разберат любопитни факти за пътя на метала от звездите до нашия живот, а най-съобразителните ще имат възможност да покажат своите знания в куиз за финансова грамотност с награди.

Лятната читалня ще посрещне малки и големи с увлекателни четива, интригуващи истории и книжки за оцветяване. Любителите на природата ще изживеят вълнуващи емоции в скаутски лагер, а изпълнените с енергия малки и големи гости на музея ще се потопят в магията на народните танци между 10 и 13 часа.

Малчуганите и татковците ще могат да седнат зад волана на едни от най-модерните автомобили и любопитни превозни средства или пък на атрактивни модели велосипеди.

Денят на бащата се организира с подкрепата на Министерство на отбраната, „Шампиони за децата“ на УНИЦЕФ България, Съюз на българските автомобилисти, Национална скаутска организация на България, Bike Center, Scania Bulgaria, John Deere, Megatron, Silver Star, Mercedes-Benz, Mazda Bulgaria, Ford Bulgaria, Издателство „Клевър бук“, Списание „Образование и специализация в чужбина“, Детска архитектурна работилница, Pumpelina, Списание Кенгуру, Iventas, Wienerberger, Tondach, Happy Dreams, MindHub, Дървеница, Green Life Resort Bansko, Представителен фолклорен ансамбъл „Шевица“, Smile Gummi, Pulsar, Аурубис България и NN България. Събитието се осъществява със съдействието на водещия на „Стартер“ – Симеон Колев, и медийната подкрепа на BG Radio.

Повече информация можете да откриете на сайта на НВИМ ТУК

 

Plakat copy

Знаем, че за вас машината John Deere е безценна, независимо от възрастта ѝ, ето защо решихме да продължим нашата кампания "Стари, но златни John Deere машини". 

Предлагаме ви да се възползвате от специалната ни отстъпка от 7%* от цената на оригинални части и смазочни материали за вашите трактори и комбайни John Deere, които са на повече от 10 години.

За целта единственото, което трябва да направите е да изпратите снимка на табелката на вашата "стара" машина на e-mail адес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

*Специалното ни предложение за отстъпка важи при изпратена снимка на табелата със серийния номер на 10+ годишния ви трактори или комбайн на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Отстъпката е приложима само при предоставени данни на фирма/ЗП/ЗК и контакти за кореспонденция (адрес, e-mail, телефон, лице за контакт), придружаващи снимката.

Табелката със серийния номер на тракторите се намира от дясната страна, монтирана на самото шаси.

Табелката със серийния номер на зърнокомбайните също е от дясно, монтирана на самото шаси (над предната дясна гума).

За ваше улеснение публикуваме първите цифри от серийните номера на тракторите и зърнокомбайните, които могат да се възползват от отсъпка при пазаруване на части и смазочни масла. Звездичката * в серийния номер отговаря на едно число, а Х на латинска буква.

Трактори John Deere на 10+ години:

За серии 6100 до 6900 серийният номер започва така: L06*00Х******

За серии 6110 до 6910 серийният номер започва така: L06*10Х******

За серии 7600 до 7800 серийният номер започва така: RW7*00Х******

За серии 7610 до 7810 серийният номер започва така: RW7*10Х******

За серии 8100 до 8400 серийният номер започва така: RW8*00Х******

За серии 8110 до 8410 серийният номер започва така: RW8*10Х******

Зърнокомбайни John Deere на 10+ години:

За серии 2054 до 2066 серийният номер започва така: Z020**Х******

За серии 2254 до 2266 серийният номер започва така: Z022**Х******

Мегатрон съхранява лични данни съобразно ЗЗЛД, пълната информация относно политиката ни за Защита на личните данни може да прочетете ТУК.

В рамките на проекта Мегатрон Академия 2019г. стартираме срещите на живо по университетите и не само! 

 • гр. Русе - 14 май /вторник/ от 11:00 часа ще бъдем в Русенски университет. Очакваме ви в „Канев Център“, зала 2.
 • гр. Варна - 16 май /четвъртък/ от 13:00 часа ще ви очакваме в хотел Димят по време на Научно-техническата конференция, организирана от Варненски Технически университет, катедра "транспортна техника и технологии"
 • гр. Стара Загора – 17 май /петък/ от 11:00 часа ще ви очакваме на нашия щанд на най-голямото аграрно изложение БАТА АГРО 2019
 • гр. Пловдив – 21 май /вторник/ от 11:00 часа ще ви очакваме в Аграрен университет-Пловдив, Катедра Механизация на земеделието, зала 2.

По време на тези срещи ще представим нашата компания, перспективите и кариерните възможности, които предлагаме. Ще можем да се запознаем на живо, както и да отговаряме на въпроси с повече детайли от нашата работа. Ще разкажем накратко и за успешния ни проект „Мегатрон Академия“ – нашата стажантска програма за сервизни инженери, която предлага ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещи марки земеделска и строителна техника – John Deere, Kuhn, Bobcat, Doosan и др.

След срещата-презентация с избраните по документи кандидати ще има финални интервюта и уточняване на индивидуална програма с всеки стажант.

Очакваме ви!

С радост ви съобщаваме, че вратите на успешния ни проект „Мегатрон Академия“ и тази година са отворени за амбициозните и мотивирани студенти - бъдещи инженери. Стажантската ни програма за сервизни инженери е с продължителност до 90 дни (в периода от 15-ти юни до 15-ти септември). През това време ще черпят ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещи марки земеделска и строителна техника – John Deere, Kuhn, Bobcat, Doosan и др. 

Всички стажанти се назначават на срочен трудов договор на пълен работен ден, със заплащане от Мегатрон, както и осигурени безопасни условия на труд, в т.ч. работно облекло, инструктажи и обучение от опитни инженери. Най-добре представилите се по време на стажа получават предложение за работа в Мегатрон след успешно дипломиране.

Повече подробности за стажантската ни програма и изискванията ни към кандидатите ще намерите ТУК.  

 

 

 

Ето какво споделиха нашите стажанти за работата си в Мегатрон. Гордеем се, че повечето от тях вече са служители на компанията.

Kiril 

 

"Разбрах за стажантската програма на Мегатрон от моя доцент в университета, който е отговорен за стажовете и си изпратих документите. След интервю бях одобрен и така през април 2017 г. започнах стажа си в компанията. Изкарах там цяло лято - до септември 2017 г.  Явно съм се справил добре с поставените ми задачи, защото ми предложиха постоянна работа. През август 2018 г. прекъснах за няколко месеца, защото заминах за Испания на обучение. Върнах се през февруари 2019 г. и отново избрах Мегатрон като място за бъдещето ми развитие. Сега съм част от сервизния екип на Мегатрон. Сигурен съм, че това е най-доброто решение за мен."

Кирил на 21 години, студент в РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от април 2017

  

Martin

 

 

"За стажантската програма на Мегатрон разбрах от публикация във Фейсбук и си изпратих документите. Бях извикан на интервю, на което ме одобриха и така през месец юни 2017 г. започнах летния си стаж си в компанията. Приключих в началото на септември, за да продължа обучението си в университета. През 2018  продължих да стажувам в Мегатрон в периода януари-март и юни-септември. 2019-та не се различава много от 2018, защото отново съм на стаж в Мегатрон. Смятам след като завърша да стана част от сервизния екип на компанията, защото вече имам предложение за постоянна работа,  което ще приема с огромно удоволствие."  

Мартин на 22 години, студент в РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от юни 2017

 

 

 

 

 

 

 

Kiril Mitrev

 

 

"Разбрах за стажантската програма на Мегатрон от публикация в сайта на компанията и си изпратих документите. След интервю бях одобрен и започнах стажа си през юни 2017. Работих до септември 2017 г. рамо до рамо с екип от професионалисти, от които научих много. Предложението за постоянна работа не закъсня и сега съм част от сервизния екип на Мегатрон. Сигурен съм, че това е най-доброто решение за мен и моето развитие в бъдеще!"

Кирил на 33 години, завършил ФТТ „Ямбол“, в Мегатрон от юни 2017


 

 

 

 

 

 

 

Nedko

 

 

"Научих за стажантската програма на Мегатрон от преподаватели от университета и си подадох документите за провеждане на учебна практика във фирмата. В последствие бях одобрен и започнах летния си стаж. Работата като стажант ми хареса много, колектива беше много сплотен и готов да споделя своите знания, което допринесе за затвърждаването на знанията ми придобити в университета. При подготовката за дипломирането получих подкрепа и материали за изготвянето на дипломната ми работа. След дипломирането ми започнах постоянна работа в Мегатрон на длъжност сервизен инженер."

Недко на 25 години, завършил РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

Milan

 

"Студент съм 5-та година в Тракийски Университет, гр. Стара Загора. Разбрах за стажантската програма на фирма Мегатрон от приятели и си изпратих документите. Бях поканен на интервю и одобрен. Започнах стажа си през януари 2019 г. и след като го приключа, смятам да кандидатствам за постоянна работа, защото работодателя ми харесва и екипа е страхотен."

Милан на 23 години, студент в Тракийски Университет, в Мегатрон от януари 2019 г.

 

 

 

 

 

 

Stanimir 

 

 

 

 

"Научих за стажантската програма „Мегатрон Академия“ от приятел, който е кандидатствал и аз също си подадох документите. След интервю бях одобрен и започнах стажа си в компанията през 2018г. След известен период от време ми предложиха постоянна работа и сега съм част от сервизния екип на Мегатрон."

Станимир на 20 години, студент в РУ „Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

Stelian

 

 

 

 

"Разбрах за „Мегатрон Академия“ от обява в университета. След интервю бях одобрен и през 2018 г. започнах в компанията. Справях се със задачите и не след дълго ми предложиха постоянна работа. Сега съм част от сервизния екип на Мегатрон."

Стелиан на 21 години, студент в РУ „Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СПЕЦИАЛНАТА ПАКЕТНА ЦЕНА ОТ 7 799€  ВКЛЮЧВА МОНТАЖ И ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ЧАСТИ

Независимо от марката на вашия трактор може да се възпoлзвате от интелигентните решения за прецизно земеделие на John Deere. AutoTrac 300 е одобрен за повече от 600 модела на John Deere и на конкурентни марки.
Новият пакет повишава производителността, като същевременно намалява разходите за гориво, торове и препарати за растителна защита, осигурявайки високо ниво на комфорт. Дори в неблагоприятни условия, като ниска видимост (напр. при работа нощем, при запрашеност, мъгла) или работа на хълмист терен, вашите полета винаги се обработват с безупречна точност. След като изпитате предимствата на AutoTrac, никога няма да пожелаете да се върнете към стария начин на работа.

 

 

polzi

 

 

 

Какви са ползите за вас:

- Водене от висок клас на атрактивна фиксирана цена

- Значително увеличение на производителността

- Икономия на гориво, торове и препарати за растителна защита

- Прецизна работа дори в условия на намалена видимост

- По-малко напрежение за оператора

Ние ви предлагаме и възможности за надграждане:

- SF1 до SF3: 1 990 € + годишен абонамент

- SF3 до RTK: 3 590 € + годишен абонамент

 

Заедно с кампанията AutoTrac Universal 300 стартира и фотоконкурс, който ви дава възможност да спечелите пътуване до завода на John Deere в Манхайм. Необходимо е единствено да споделите ваша снимка как използвате навигационната система на John Deere в специално създадения за целта микро-сайт на кампанията ТУК.

Фотоконкурсът на John Deere за използване на навигационни решения на марката е не само страхотна възможност за вас да споделите как интелигентните решения ви помагат в ежедневната работа, но и да почерпите опит от практиката на другите фермери в Европа. Секцията „Фотоконкурс“ на микро-сайта на ATU 300 е достъпна за всички участващи дилъри на John Deere в тази кампания за Европа. Затова грабвайте телефона или фотоапарата и не се колебайте – направете хубава снимка на вас и вашата машина докато използвате навигационната система на John Deere, независимо от марката на машината! Снимката събрала най-много харесвания в целия конкурс (от всички държави участници) ще изпрати авторът ѝ на незабравимо пътуване до завода и технологичния център на John Deere в Манхайм.

* Предлага се само от участващите дилъри на John Deere до 31 юли 2019. За повече информация се свържете с най-близкото до вас представителство на Мегатрон. Посочените цени са без ДДС.

Бизнес ориентираните фермери с право искат да знаят предварително разходите свързани с придобиването и експлоатацията на трактор. Благодарение на иновации като телематиката JDLink и технологията за дистанционен мониторинг, John Deere позволява на своите клиенти да виждат работните данни на машината, като например разхода на гориво. Но това е само една малка част от възможностите на телематиката JDLink. Благодарение на нея, клиентите ни могат да се възползват от редица нови услуги за увеличаване на ефективността на машината. Сега, John Deere прави още една крачка напред в тази област като стартира революционната програма „Гарантиран разход на гориво при полева дейност и транспорт“ .

Представена за първи път през 2016 година с трактор John Deere 7310R, тази програма даваше възнаграждения за икономично шофиране само при транспортни приложения. Сега програмата обхваща както транспорт, така и работа в полето и в нея могат да се включат всички собственици на нови, колесни, 6-цилиндрови трактори John Deere от серии 6R, 7R и 8R, закупени от Мегатрон с договор за 5 години удължена гаранция и пакет FarmSight Ultimate (пакет от услуги увеличаващи ефективността и намаляващи експлоатационните разходи).

Веднъж записал се в програмата, клиентът и Мегатрон могат да използват JDLink, за да записват разхода на гориво на трактора при транспорт и при работа в полето през цялата първа година от придобиването на машината (365 дни от датата на предаване).

Нашето обещание е: Гарантиран разход на гориво! … Или ви връщаме парите*!

 • Гарантиран разход на гориво - в случай, че сте изразходили повече гориво от целевата разходна норма на John Deere ще ви върнем разликата.
 • Бонус за ефективност – в случай, че сте изразходили по-малко гориво от целевата разходна норма на John Deere ще ви дадем бонус в размер на разликата х 2.
 • Разхода на гориво се засича чрез JDLink, за период от една година (т.е. 365 дни от датата на предаване на машината).

В зависимост от (обема) количеството свършена работа на полето, както и транспортните дейности извършени през цялата година, бонусът за ефективност може да достигне до 10 000€. „Тъй като приблизително 50% от разходите за трактора отиват за гориво, ние искаме да насърчим клиентите ни, проактивно да следят разхода на техните трактори“, казва Крис Вигер, вицепрезидент маркетинг и продажби в John Deere за Регион 2.

*Програмата „Гарантиран разход на гориво при полева дейност и транспорт“ е валидна само за нови, колесни, 6-цилиндрови трактори John Deere от серии 6R, 7R и 8R, закупени от Мегатрон с договор за 5 години удължена гаранция и пакет FarmSight Ultimate.

С идването на пролетта е време да се погрижите и за вашата морава. Вероятно се питате какви допълнителни грижи, освен косенето и поливането, са нужни на тревата за да е винаги свежа, зелена, здрава и гъста като килим. В интерес на истината има няколко простички стъпки, които биха ви помогнали да имате една от най-красивите морави, стига да съумеете да ги спазвате през различните сезони.

Добре е да започнете още през пролетта – идеалното време да съживите вашата морава. За това е нужно първо да премахнете мъртвата трева, листа и плевели. С помощта на скарификатор, лесно и бързо ще се справите със задачата. Тази чудна машинка разчепква напластяванията в корените, получени от изсъхналата трева, мъховете и някои плевели. Поддържащата операция не само почиства и освежава моравата, но също така спомага за по-добро аериране на тревните корени и по-лесно проникване на водата в почвата, а това ви гарантира свежо зелен и здрав тревен килим.    

След това окосете тревата до 1 – 2 см височина и аерирайте. Косете редовно, защото това стимулира разтежа и поникването на нови стръкчета трева.

През лятото е време да предизвикате здравословен растеж и жизненост на тревата. Как да го направите? Всъщност е лесно – наторете през ранното лято, косете редовно, а честотата на напояване зависи от времето (колкото по-сухо е времето, толкова по-често е нужно да напоявате вашата морава).

Идва ред на есента, а с нея и времето да се приготвите за зимата. Затова е нужно:

1. Да наторите тревата още веднъж най-късно през октомври

2. Да я окосите изцяло и да аерирате

3. Да съберете окосената трева и листа

След като сте направили всичко това, е време да си починете. Същото ще ви предложи и идващата зима.

Но сега е ред на пролетта и вашата морава е в очакване да се погрижите за нея така, както тя самата би го направила – с любов и качествена градинска техника.

Представяме ви предсеитбените култиватори KUHN с независими дискове - OPTIMER+ и новият модел OPTIMER XL (с още по-голям диаметър на дисковете - 620 мм), които ще ви помогнат да се подготвите бързо и качествено за сеитбата. Те осигуряват интензивно смесване на растителните остатъци при висока скорост. Само с едно минаване ще подготвите предсеитбеното легло, ще спомогнете за разграждането на сламата, ще предотвратите изпаряването на вода от почвата и ще заравните почвения профил.

Защитата на независимите дискове на OPTIMER+ е осигурена от система с 4 полиуретанови еластомерни блока, които им позволяват да се движат, ако срещнат препятствие. Тъй като всеки диск реагира независимо, работната дълбочина не се променя по цялата ширина на машината.

Предсеитбените култиватори с низависими дискове OPTIMER+  и новия OPTIMER XL се предлагат с различни работни ширини, така че да отговорят на изискванията на различните стопанства, а широката гама от уплътняващи валяци ще задоволи и най-взискателните потребители.

Възползвайте се сега от специалните ни условия за KUHN OPTIMER+ и новия OPTIMER XL и работете с удоволствие!

Накратко за OPTIMER+ и OPTIMER XL:

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

OPTIMER+

OPTIMER XL

Работна ширина

от 3 до 7,5 м

от 3 до 5 м.

Диаметър на дисковете

510 мм.

620 мм.

Работна дълбочина

от 3 до 10 см

5 до 15 см.

Работна скорост

7 до 15 км/ч

7 до 15 км/ч

Повече информация за различните модели и брошура ще намерите ТУК.

Представяме ви нашите нови атрактивни предложения за части и сервиз в една обща цена, разработени специално за трактори John Deere от по-стара генерация. Всички знаем, че изправната и поддържана горивна система е от ключово значение за отличното представяне на машините, както на полето така и на пътя. Сега, когато се връщате към полските дейности и предстои кампания по прибиране на реколтата, е важно да се погрижите и за вашите верни John Deere помощни - 4 и 6 цилиндровите трактори от серии 6030 Standard, 6030 Premium, 7030 и 7030 Premium. Специално за тях създадохме пакетите за обслужване на горивна система "All-in" (Всичко включено), които съдържат оригинални части John Deere Reman и сервизно обслужване в една обща цена. Но това не е всичко – получавате атрактивна отстъпка от цената на всеки пакет, ако направим сервизното обслужване на трактора ви в наш сервизен център. Лесно за вас, професионално изпълнено от нас.

Ако се чудите какви са тези части John Deere Reman, с които са разработени пакетите ни, продъжете да четете. Програмата за рециклиране на части John Deere Reman използва само 100% оригинални части John Deere – с гаранция за съвместимост и техническа годност. Всеки един компонент е произведен в съответствие с най-новите изисквания за производство на оригинални части и всеки етап на процеса се контролира – от разглобяването до крайния продукт. Това е единственият начин да се гарантира върховата производителност, която очаквате от своя трактор John Deere. Накратко: получавате 100% оригинални части с пълна гаранция!

Ползите за вас:

 • Спестявате значителна сума при закупуване на пакет за обслужване в наш сервизен център
 • Сервизното обслужване се извършва от сертифицираните ни техници
 • Всяка машина се диагностицира съгласно стандартите на John Deere
 • Използват се само оригинални John Deere части и консумативи

Може да разгледате и/или да свалите пакетите за обслужване на горивна система с части John Deere Reman от долните линкове:

Пакет „Всичко включено“ за 4 и 6-цилиндрови трактори от серия 6030 Standard

Пакет „Всичко включено“ за 4 и 6-цилиндрови трактори от серия 6030 Premium

Пакет „Всичко включено“ за трактори от серии 7030 и 7030 Premium

Уважаеми клиенти,

Стартираме нова кампания, която ще зарадва всички търсачи на трактори до 130 кс. Защо? Ами защото предлагаме разнообразие от производителни модели за различни приложения, които осигуряват впечатляващ комфорт на оператора, и то на разумни цени. Ето, сега е момента да си изберете трактора, за който мечтаете. Има и още - може да го дооборудвате с избрани опции (ако желаете разбира се). И тъй като все пак кампанията ни е под мотото „Повече комфорт на разумна цена“, освен специалните цени на моделите ни в акция, получавате и 10% отстъпка от цената избраните от вас опции. Звучи добре, нали?

Всичко, което трябва да направите е да посетите микросайта ни ТУК, създаден специално за тази кампания и да изберете от моделите в акция. Добавяйки дадена опция към избрания от вас трактор, калкулаторът ще изчисли автоматично цената на машината. Лесно е, опитайте. 

Вие избирате как да се свържете с нас - по имейл или по телефон - за да получите повече информация за кампанията.

Звънете, пишете и хич не ни жалете, защото сега е момента да се сдобиете с качествена, комфортна и ефективна машина, на която да разчитате дълги години.

 

*Кампанията „Повече комфорт на разумна цена“ е в сила до 31.10.2019 г.

KUHN ПИОНЕР В ТОРОРАЗПРЪСКВАНЕТО

Вече над 20 години! Системата EMC (Electronic Massflow Control) –Електронно управление на нормата, разпределя потока на масата наляво и надясно всяка секунда независимо претегляйки я на всеки диск.

Благодарение на тази система, вече над 20 години вие наторявате с правилната доза тор на всеки диск. Производителността на тази система бързо е забелязана и наградена със следните отличия: златен медал на AGRITECHNICA през 1999, в последствие и на изложенията SIMA, AGRIBEX и EIMA.

Две десетилетия по-късно, KUHN разгръща системата EMC в цялата тороразпръскваща гама и остава пионер в тази иновация!

ОТКРИЙТЕ ГАМАТА ТОРОРАЗПРЪСКВАЧКИ AXIS ОБОРУДВАНИ С EMC

 

emc 20 years key visual 1809Kuhn Axis 50 2017 1

Оценяващата комисия на международното изложение EIMA 2018, отличи KUHN с две награди за технически иновации за две технологии: SpeedServo -иновативен електродвигател, който увеличава с 25% ефективността на тороразпръскващите машини AXIS и функцията Smart Plowing /умна оран/, която автоматично позиционира на границите на полето плужните тела на плуг VARI MASTER L, използвайки GPSДвете важни награди за иновации са от голямо значение за KUHN, чиято цел е да бъде винаги близо до земеделците с иновативни решения, улесняващи управлението на машините и увеличаващи производителността и ефективността им. Тези иновации са резултат от многогодишния опит на KUHN натрупан през годините.

AXIS 

Новата торроразпръсквачка KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo променя изцяло представянето на електрически управляваните центробежни тороразпръсквачки. SpeedServo е иновативен електродвигател, контролиращ отварянето на дозиращото устройство. Това, което отличава SpeedServo е забележителната простота и впечатляващите предимства в сравнение с другите задвижващи системи използвани от производителите.  SpeedServo е до три пъти по-бърз от конвенционалните линейно задвижвани електродвигатели като това не влияе на прецизността на разпръскването. Тороразпръсквачката KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo увеличава ефективността на разпръскване с 25% в сравнение с традиционните тороразпръсквачки, поради бързото регулиране на дозата и дозиращата система. Благодарение на простотата, здравината и надеждността SpeedServo значително подобрява производителността, осигурявайки впечатляваща ефективност и по-малък разход на енергия. 

 

 

PlowVARI MASTER L On Land SMART PLOUGHING е иновативен плуг на KUHN, който благодарение на GPS позволява последователно проникване на телата в почвата при границите на полето. Това е истинска система за контрол на секциите, която ви позволява автоматично и индивидуално да вдигате всяко тяло, благодарение на изцяло интегрираната в плуга система. Вдигането се осъществява посредством GPS. Геолокацията на плуга позволява да се автоматизират входните и изходните точки на телата, извършвайки оран на постоянна дълбочина независимо от работните условия или формата на полето.