Печат на тази страница

НОВИЯТ НАЙ-КОМФОРТЕН ГАТОР ДО МОМЕНТА

Новият премиум гатор John Deere XUV 865R е най-комфортният модел произвеждан до момента от гамата cross-over превозни средства за всякакъв терен. Този модел комбинира вече доказалата се производителност на XUV 865M с богат избор от допълнителни лесни за използване от оператора функции, включително и луксозна кабина.

Стандартните спецификации включват безстепенна трансмисия, както и възможност за избор на четири-колесно задвижване, серво управление, напълно независимо окачване и електрическа система готова за добавяне на прикачно оборудване. Обезшумената, напълно оборудвана кабина предоставя комфортни седалки тип автомобилни, за до трима души при off-road шофиране, лесно отваряне на вратите разполагащи с дръжки като при автомобилите, напълно отварящо се предно стъкло и доказана, изключително ефективна отоплителна, вентилационна и климатична система.

В допълнение, интериорът на кабината е в меки светлокафяви цветове, с ергономично преработен дизайн, с лесни за използване контроли в автомобилен стил, които сега са удобно разположени в центъра на арматурното табло.

Спецификациите при R модела включват напълно затворена кабина с богата гама стандартни функции, включително регулируема седалка тип „пейка“, волан с възможност за настройка на позицията, сенници, чистачка за измиване на предното стъкло, плюс електрическо окабеляване за прикачане на допълнително оборудване, както и LED светлини.

John Deere XUV 865R Gator utility vehicle studio

Моделът XUV 865R се задвижва от 854 кубиков три-цилиндров дизелов OHV двигател с водно охлаждане, с 23 к.с. при 3600 об/мин, с максимална скорост от 50 км/ч. Системата за задвижване на четирите колела разполага с автоматично блокиращ диференциал и монтиран на арматурното табло електронен превключвател за лесно управление.

За да допълни здравата рама, машината е оборудвана с независимо окачване на четирите колела. Това е проектирано, за да предостави гладко управление и оптимална възможност за пренос на товар по неравен терен, без да се компрометира качеството при возене или стабилността на превозното средство.

Мултифункционалното товарно отделение е направено от издръжлив композитен материал, който елиминира възможността от ръжда и надрасквания като намалява и шума. Разполага с дръжка на задната врата тип автомобилна, а задните светлини се предлагат с допълнителни протектори като опция. Товарният отсек лесно може да се преобразува в равна част и има товароносимост 454 кг, докато капацитетът на теглене е 900 кг, а общото полезно натоварване е 680 кг.

За допълнителна гъвкавост новият гатор John Deere XUV 865R може да бъде оборудван с голям избор от прикачно оборудване, от гребла за сняг до лебедки и разполага с голям 42-литров резервоар за гориво, за по-дълги интервали между пълненето му.

Прочетена 3230 пъти