• JD online shop 3
 • EO COMBINE 2020FaceBook 1250X350
 • Bobcat 5 year warranty megatron.bg
 • Kampania chasti stari web banner
 • Doosan0leasing
 • animals
 • forestry
 • JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

МЕГАТРОН АКАДЕМИЯ 2019 ВИ ОЧАКВА

С радост ви съобщаваме, че вратите на успешния ни проект „Мегатрон Академия“ и тази година са отворени за амбициозните и мотивирани студенти - бъдещи инженери. Стажантската ни програма за сервизни инженери е с продължителност до 90 дни (в периода от 15-ти юни до 15-ти септември). През това време ще черпят ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещи марки земеделска и строителна техника – John Deere, Kuhn, Bobcat, Doosan и др. 

Всички стажанти се назначават на срочен трудов договор на пълен работен ден, със заплащане от Мегатрон, както и осигурени безопасни условия на труд, в т.ч. работно облекло, инструктажи и обучение от опитни инженери. Най-добре представилите се по време на стажа получават предложение за работа в Мегатрон след успешно дипломиране.

Повече подробности за стажантската ни програма и изискванията ни към кандидатите ще намерите ТУК.  

 

 

 

Ето какво споделиха нашите стажанти за работата си в Мегатрон. Гордеем се, че повечето от тях вече са служители на компанията.

Kiril 

 

"Разбрах за стажантската програма на Мегатрон от моя доцент в университета, който е отговорен за стажовете и си изпратих документите. След интервю бях одобрен и така през април 2017 г. започнах стажа си в компанията. Изкарах там цяло лято - до септември 2017 г.  Явно съм се справил добре с поставените ми задачи, защото ми предложиха постоянна работа. През август 2018 г. прекъснах за няколко месеца, защото заминах за Испания на обучение. Върнах се през февруари 2019 г. и отново избрах Мегатрон като място за бъдещето ми развитие. Сега съм част от сервизния екип на Мегатрон. Сигурен съм, че това е най-доброто решение за мен."

Кирил на 21 години, студент в РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от април 2017

  

Martin

 

 

"За стажантската програма на Мегатрон разбрах от публикация във Фейсбук и си изпратих документите. Бях извикан на интервю, на което ме одобриха и така през месец юни 2017 г. започнах летния си стаж си в компанията. Приключих в началото на септември, за да продължа обучението си в университета. През 2018  продължих да стажувам в Мегатрон в периода януари-март и юни-септември. 2019-та не се различава много от 2018, защото отново съм на стаж в Мегатрон. Смятам след като завърша да стана част от сервизния екип на компанията, защото вече имам предложение за постоянна работа,  което ще приема с огромно удоволствие."  

Мартин на 22 години, студент в РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от юни 2017

 

 

 

 

 

 

 

Kiril Mitrev

 

 

"Разбрах за стажантската програма на Мегатрон от публикация в сайта на компанията и си изпратих документите. След интервю бях одобрен и започнах стажа си през юни 2017. Работих до септември 2017 г. рамо до рамо с екип от професионалисти, от които научих много. Предложението за постоянна работа не закъсня и сега съм част от сервизния екип на Мегатрон. Сигурен съм, че това е най-доброто решение за мен и моето развитие в бъдеще!"

Кирил на 33 години, завършил ФТТ „Ямбол“, в Мегатрон от юни 2017


 

 

 

 

 

 

 

Nedko

 

 

"Научих за стажантската програма на Мегатрон от преподаватели от университета и си подадох документите за провеждане на учебна практика във фирмата. В последствие бях одобрен и започнах летния си стаж. Работата като стажант ми хареса много, колектива беше много сплотен и готов да споделя своите знания, което допринесе за затвърждаването на знанията ми придобити в университета. При подготовката за дипломирането получих подкрепа и материали за изготвянето на дипломната ми работа. След дипломирането ми започнах постоянна работа в Мегатрон на длъжност сервизен инженер."

Недко на 25 години, завършил РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

Milan

 

"Студент съм 5-та година в Тракийски Университет, гр. Стара Загора. Разбрах за стажантската програма на фирма Мегатрон от приятели и си изпратих документите. Бях поканен на интервю и одобрен. Започнах стажа си през януари 2019 г. и след като го приключа, смятам да кандидатствам за постоянна работа, защото работодателя ми харесва и екипа е страхотен."

Милан на 23 години, студент в Тракийски Университет, в Мегатрон от януари 2019 г.

 

 

 

 

 

 

Stanimir 

 

 

 

 

"Научих за стажантската програма „Мегатрон Академия“ от приятел, който е кандидатствал и аз също си подадох документите. След интервю бях одобрен и започнах стажа си в компанията през 2018г. След известен период от време ми предложиха постоянна работа и сега съм част от сервизния екип на Мегатрон."

Станимир на 20 години, студент в РУ „Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

Stelian

 

 

 

 

"Разбрах за „Мегатрон Академия“ от обява в университета. След интервю бях одобрен и през 2018 г. започнах в компанията. Справях се със задачите и не след дълго ми предложиха постоянна работа. Сега съм част от сервизния екип на Мегатрон."

Стелиан на 21 години, студент в РУ „Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочетена 4388 пъти