• JD online shop 3
 • ATUSlider 2020
 • Kampania chasti stari web banner
 • Bobcat Size edit
 • banner gradat.bg
 • animals
 • Facebook homepage slider
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

С JDLINK Е ПО-ЛЕСНО ДА УПРАВЛЯВАШ БИЗНЕСА СИ - МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

В ерата на интернет революцията и интегрирането на редица интелигентни технологии в земеделските машини решихме да попитаме няколко клиента, ползващи нашата услуга JDLink, за впечатленията им. Решихме се на това, за да покажем, че българските земеделски производители са едни от най-напредничавите (и то не само в Европа) по отношение на използването на модерните функции на притежаваните от тях John Deere машини.

Системата JDLink на John Deere е безжична технология, която позволява всички машини в стопанството да се наблюдават дистанционно през интернет от офиса (на компютър, таблет или смартфон). Тя осигурява данни за местоположението на машината, прогреса на изпълнение на задачите, брой моточасове, разхода на гориво, времето през което машината е работила, настройки, производителност и дистанционна диагностика. С позволение на клиентите ни, можем проактивно да диагностицираме и оптимизираме машините, и да подпомагаме операторите при настройки на техниката. Информацията и функциите на JDLink са достъпни за клиентите ни чрез оперативния център MyJohnDeere.com или приложението за мобилни устройства JDLink.

За това дали е полезна услугата JDLink, получават ли напомнящи обаждания от наш сервизен администратор за предстоящо обслужване или обаждане за повреда на машината, разговаряхме с няколко наши клиенти. Помолихме ги да споделят и своите препоръки, ако имат такива.

Ето какво ни казаха те:

Rusalov

 

Светослав Русалов

Русалов ООД, Пловдив

За ползите: Използвам услугата JDLink, която ми е много полезна, защото мога да наблюдавам моите машини и да получавам адекватна информация към момента.

За дистанционната диагностика: Случвало се е служител на Мегатрон да се обади, за да ни предупреди че предстои обслужване на машината.

Препоръки: Към момента JDLink работи добре, така че нямам препоръки.

 

 

 

Georgi Stoyanov small

 

Георги Стоянов

Кристера Агро ЕООД, Варна

За ползите: Предимството на услугата JDLink е, че е полезна в много случаи и че е безплатна. Например за зърнокомбайните анализираме седмичен репорт за свършена работа. По време на всички операции имаме достъп до дисплеите през мобилен телефон или компютър.

За дистанционната диагностика: Получавал съм обаждания от ваш сервизен администратор с препоръка за предстоящо обслужване. Обаждали са се и ако е открита повреда, която трябва да се отстрани, въпреки че не е необходимо, тъй като получаваме мигновено известяване чрез мейл, на телефона си от JDLink с жълт и червен код за всяка една от машините ни.

Препоръки: За момента предоставената информация от JDLink е удовлетворяваща. Очакваме от вас да ни изненадате с нещо ново.

 

 

 

 

 

DelgyanskiВенелин Делгянски

Гранд Агро ООД, Раковски

За ползите: Услугата JDLink е много полезна, защото с нея следим какво става в полето, знаем във всеки един момент позицията на машината – къде е, следим разходи на гориво, следим времето, което е работила машината, следим основните параметри като температура на охлаждащата течност, трансмисия и всички нужни показатели, които ни трябват, за да може да се ръководим успешно в бизнеса.  

За дистанционната диагностика: Ваши служители се обаждаха да предупредят, че предстои обслужване на машините. В началото, когато стартира тази услуга, получавах обаждания и за открити повреди, но напоследък колегите ви не са се обаждали.

Препоръки: Препоръките ми са не толкова за JDLink, колкото до оперативния център. Ако могат да го направят този период, в който виждаш позицията на машината, да е малко по-дълъг от 60 дни, да речем. Понякога се налага, като статистика, да се върнеш 5-6 месеца назад, а нямаш следи, нямаш нищо… Искаш да видиш например кой е работил на това поле, да проследиш някакъв резултат, дали се е получило добре или не, да потърсиш нещо, но повече от два месеца назад няма как да се върнеш…

Stefan Stoykov 1

 

Стефан Стойков

Берта ООД, Димитровград

За ползите: Услугата JDLink ни е много полезна.

За дистанционната диагностика: Ваши колеги от отдел сервиз са се обаждали да ни предупредят за предстоящо обслужване. Обаждат ни се и при възникнала повреда, а това наистина ни е от полза.

Препоръки: За сега нямам препоръки, но ако имам такива на по-късен етап, винаги мога да се свържа с вас и да ги споделя.

Прочетена 3085 пъти