Печат на тази страница

Допълнително оборудване

Zurn

 ZURN - приспособления за жътва на слънчоглед и рапица

Компанията ZURN е исторически свързана с JOHN DEERE, като последните участват с някои от най-добрите технически решения. Резултатът е производството на оборудване за жътва на рапица, което вече се е утвърдило като водещо в цяла Европа.

 


 Gerinhoff

 GERINGHOFF - хедери за царевица

Германската компания GERINGHOFF има почти 130 годишна история, а днес е най-добрият производител в света на адаптери-хедери за жътва на царевица и слънчоглед. МЕГАТРОН представлява GERINGHOFF в България от 1998 г.


PerardPERARD - зърнени шнекови ремаркета

Френската фирма PERARD е сравнително млада компания в бранша на земеделското машиностроене и дължи своите успехи на приложението на най-новите технологии и дизайн. Напредъкът в последните години се дължи на принципно нови конструкции специализирани ремаркета, показващи висока производителност без компромиси по отношение но скоростта и бързите реакции на полето.


 

BicciBICCHI - селскостопански ремаркета

Bicchi е специализирана в производството на различни видове ремаркета и колесари за хедери. Благодарение на качеството и умерените цени имат много широко приложение.

 


Irtec

IRTEC - напоителни системи

Италианската фирма Irtec произвежда едни от най-качествените напоителни системи от тръбно-ролков тип в Европа. Характерна за тях е изключителната прецизност, дължаща се на модерната конструкция и високото качество на използваните материали.

Bicchi е специализирана в производството на различни видове ремаркета и колесари за хедери. Благодарение на качеството и умерените цени имат много широко приложение.


53e36a7fa1a7d Copy

OROS - хедери за царевица и слънчоглед

Компанията OROS е един от най-старите производители на хедери за царевица и слънчоглед в Европа – компанията е основана през далечната 1948 г. и се занимава с производство на хедери от 1967г. Всеки хедер може да бъде поръчан за различни модели комбайни и работни междуредия.