• JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

Резултати: 190 години иновации

 

Среден брой работещи служители в компанията

 
  5200 души

 

Оборот през 2017 г

 
  966 000 000 €

 

Инвестиции през 2017  г

 
  54 000 000 €

 

Произведени машини

 
  65 000 бр

 

Бюджет за проучвания и разработки

 
  4,5 % от годишния оборот

 

Притежавани патенти

 
  над 2000 в световен мащаб

 

Сила за бъдещето!

190years KUHN logo

Основана през 1828г.в Елзас, в сърцето на Европа, марката KUHN постепенно се превърна в еталон за производство на земеделска техника чрез активния и устойчив принос в земеделието, с непрекъснато обновяващ се капацитет за иновации и модернизация на селскостопанския бизнес на всички континенти.

Множество основни иновации са разработени в KUHN Group. Компанията се отличава с редица неповторими решения във всички дейности, които извършва. Решения като на пример максимална възвръщаемост на вложените инвестиции в сено/силажо производството, подготовка на почвата за обработка, растителна защита и поддръжка на площи. През годините компанията е заявила повече от 2000 международни патента за различни компоненти и технологии.

KUHN Group използва богатия си опит и е винаги готова за бъдещи предизвикателства. Фермерството и изискванията към производителите се променят ежеминутно; големината на фермите расте, пазарите се глобализират, изискванията на потребителите са по-високи и технологичното развитие е разнообразно (дигитализация, свързаност, интелигентно управление на данните…).

„Днес повече от всякога вярваме в бъдещето на земеделието и нашата индустрия. Нашият 190-годишен опит и отдадеността на нашия екип, комбинирани с дейността на нашата дистрибуторска мрежа, която ни осигурява близост до клиентите, ни дава сили да гледаме към бъдещето със страст и увереност“, обяснява Тиери Крие, изпълнителен директор на компанията. „Очевидно е, че се гордеем с нашето дълголетие, но преди всичко искаме да свържем лоялността на нашите клиенти и партньори по целия свят, без тях нищо от това нямаше да е възможно“.

Днес KUHN Group присъства в повече от сто страни по света, с повече от 5000 служителя намиращи се в 11 производствени бази и 11 дистрибуционни обекта. Приходите на компанията през 2017г. са се увеличили с 13,2%, достигайки 966 млн. евро.

KUHN гледа уверено напред… сила за бъдещето!