ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ РЕШЕНИЯ
 

Частите са тези които правят машината

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПечатЕ-мейл

thumb_partsОт John Deere, Bobcat и Kuhn никой не би очаквал по-малко от първокласно качество и неповторимо представяне в работни условия. Защо да очакваме по-малко, когато стане въпрос за части и сервизно обслужване?

Само оригиналните части и сервиз ви гарантират, дори и след множество акумулирани работни часове на тежка работа, че машината е това, което е била, когато е напуснала завода производител – първокачествен продукт.

Предлагаме цялата действаща номенклатура от части на производителите John Deere, Bobcat, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Strom и активно оперираме в дистрибуторската ни мрежа с повече от 20 000 артикула.

За улеснение от тук можете да проверите наличността на дадена част. Нужно е само да въведете партиден номер и да натиснете бутона Търси. Програмата ще ви покаже в коя от нашите бази се намира търсената от вас част.

Търсене по част No.

 

Складовата наличност се обновява на всеки 24 часа.

thumb_serviceЗа повече подробности около поръчката и доставката на части, можете да се обадите на посочените телефони:


гр. София-централен офис „Мегатрон" ЕАД, тел: 0886 700 362 - Николай Спасов, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
гр. Добрич-Мегатрон Добрич, тел: 0889 300 084 - Владимир Йорданов, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
гр. Плевен-продажбен и сервизен център за северна България, тел: 0888 535 319 - Живко Йорданов, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
гр. Ямбол - продажбен и сервизен център за южна България, тел: 046 900 106; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   
гр. Русе - регионален офис, тел: 082 845 987; 0885 565 262; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

гр. Пловдив - магазин, тел: 0888875544; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  

thumb_service2Клиентите от всяка точка на страната могат да разчитат на бързата реакция на мобилните ни сервизни специалисти. Всеки от тях провежда ежемесечни курсове на обучение в John Deere University, кoето гарантира качественото и надеждно обслужване на всички модели и марки машини. Нашите сервизни бази са оборудвани със специализирана техника и най-съвременна диагностична апаратура по стандартите на John Deere.

 

 

НОВО: Национален телефон за сервизно обслужване: 0882 02 00 60

mobilePhone