Печат на тази страница

JOHN DEERE ГАРАНТИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО ИЛИ ВИ ВРЪЩАМЕ ПАРИТЕ*

Бизнес ориентираните фермери с право искат да знаят предварително разходите свързани с придобиването и експлоатацията на трактор. Благодарение на иновации като телематиката JDLink и технологията за дистанционен мониторинг, John Deere позволява на своите клиенти да виждат работните данни на машината, като например разхода на гориво. Но това е само една малка част от възможностите на телематиката JDLink. Благодарение на нея, клиентите ни могат да се възползват от редица нови услуги за увеличаване на ефективността на машината. Сега, John Deere прави още една крачка напред в тази област като стартира революционната програма „Гарантиран разход на гориво при полева дейност и транспорт“ .

Представена за първи път през 2016 година с трактор John Deere 7310R, тази програма даваше възнаграждения за икономично шофиране само при транспортни приложения. Сега програмата обхваща както транспорт, така и работа в полето и в нея могат да се включат всички собственици на нови, колесни, 6-цилиндрови трактори John Deere от серии 6R, 7R и 8R, закупени от Мегатрон с договор за 5 години удължена гаранция и пакет FarmSight Ultimate (пакет от услуги увеличаващи ефективността и намаляващи експлоатационните разходи).

Веднъж записал се в програмата, клиентът и Мегатрон могат да използват JDLink, за да записват разхода на гориво на трактора при транспорт и при работа в полето през цялата първа година от придобиването на машината (365 дни от датата на предаване).

Нашето обещание е: Гарантиран разход на гориво! … Или ви връщаме парите*!

  • Гарантиран разход на гориво - в случай, че сте изразходили повече гориво от целевата разходна норма на John Deere ще ви върнем разликата.
  • Бонус за ефективност – в случай, че сте изразходили по-малко гориво от целевата разходна норма на John Deere ще ви дадем бонус в размер на разликата х 2.
  • Разхода на гориво се засича чрез JDLink, за период от една година (т.е. 365 дни от датата на предаване на машината).

В зависимост от (обема) количеството свършена работа на полето, както и транспортните дейности извършени през цялата година, бонусът за ефективност може да достигне до 10 000€. „Тъй като приблизително 50% от разходите за трактора отиват за гориво, ние искаме да насърчим клиентите ни, проактивно да следят разхода на техните трактори“, казва Крис Вигер, вицепрезидент маркетинг и продажби в John Deere за Регион 2.

*Програмата „Гарантиран разход на гориво при полева дейност и транспорт“ е валидна само за нови, колесни, 6-цилиндрови трактори John Deere от серии 6R, 7R и 8R, закупени от Мегатрон с договор за 5 години удължена гаранция и пакет FarmSight Ultimate.

Прочетена 7899 пъти