• JD online shop 3
 • web Slider 1250X350px
 • 1For Megatron
 • doosan 2
 • web banner
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

В рамките на проекта Мегатрон Академия 2019г. стартираме срещите на живо по университетите и не само! 

 • гр. Русе - 14 май /вторник/ от 11:00 часа ще бъдем в Русенски университет. Очакваме ви в „Канев Център“, зала 2.
 • гр. Варна - 16 май /четвъртък/ от 13:00 часа ще ви очакваме в хотел Димят по време на Научно-техническата конференция, организирана от Варненски Технически университет, катедра "транспортна техника и технологии"
 • гр. Стара Загора – 17 май /петък/ от 11:00 часа ще ви очакваме на нашия щанд на най-голямото аграрно изложение БАТА АГРО 2019
 • гр. Пловдив – 21 май /вторник/ от 11:00 часа ще ви очакваме в Аграрен университет-Пловдив, Катедра Механизация на земеделието, зала 2.

По време на тези срещи ще представим нашата компания, перспективите и кариерните възможности, които предлагаме. Ще можем да се запознаем на живо, както и да отговаряме на въпроси с повече детайли от нашата работа. Ще разкажем накратко и за успешния ни проект „Мегатрон Академия“ – нашата стажантска програма за сервизни инженери, която предлага ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещи марки земеделска и строителна техника – John Deere, Kuhn, Bobcat, Doosan и др.

След срещата-презентация с избраните по документи кандидати ще има финални интервюта и уточняване на индивидуална програма с всеки стажант.

Очакваме ви!

Ако сте собственик на стар, над 10-годишен трактор и / или комбайн с марка John Deere, който не е закупен от Мегатрон, може би ще се заитересувате от нашата игра. Нарекохме я „Който играе печели“, защото всеки участник ще получи оригинални рекламни John Deere артикули. Играта ще е активна точно 10 дни - от 22.04 до 1.05.2019 г. включително, така че ако искате да се включите прочетете условията по-долу:

- Снимайте табелката със серийния номер на вашия 10+ годишен трактор или комбайн John Deere

- Изпратете снимката на Лично съобщение (Messenger) или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

- Посочете ваш телефон или имейл за връзка, за да уточним как ще получите оригиналния John Deere рекламен артикул. 

ВАЖНО: Моля, изпращайте снимки САМО на ЛС или на посочения имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Снимките изпратени като коментар под публикацията във Facebook страницата на Мегатрон, не ви осигуряват участие.

Табелката със серийния номер на тракторите се намира от дясната страна, монтирана на самото шаси.

Табелката със серийния номер на зърнокомбайните също е от дясно, монтирана на самото шаси (над предната дясна гума).

За ваше улеснение публикуваме  първите цифри от серийните номера на тракторите и зърнокомбайните, които могат да участват в играта. Звездичката * в серийния номер отговаря на едно число, а Х на латинска буква.

 

 

Трактори John Deere на 10+ години:

За серии 6100 до 6900 серийният номер започва така: L06*00Х****** 

За серии 6110 до 6910 серийният номер започва така: L06*10Х****** 

За серии 7600 до 7800 серийният номер започва така: RW7*00Х****** 

За серии 7610 до 7810 серийният номер започва така: RW7*10Х****** 

За серии 8100 до 8400 серийният номер започва така: RW8*00Х****** 

За серии 8110 до 8410 серийният номер започва така: RW8*10Х****** 

Зърнокомбайни John Deere на 10+ години:

За серии 2054 до 2066 серийният номер започва така: Z020**Х****** 

За серии 2254 до 2266 серийният номер започва така: Z022**Х****** 

 

Очакваме Вашите снимки! 

 

С радост ви съобщаваме, че вратите на успешния ни проект „Мегатрон Академия“ и тази година са отворени за амбициозните и мотивирани студенти - бъдещи инженери. Стажантската ни програма за сервизни инженери е с продължителност до 90 дни (в периода от 15-ти юни до 15-ти септември). През това време ще черпят ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещи марки земеделска и строителна техника – John Deere, Kuhn, Bobcat, Doosan и др. 

Всички стажанти се назначават на срочен трудов договор на пълен работен ден, със заплащане от Мегатрон, както и осигурени безопасни условия на труд, в т.ч. работно облекло, инструктажи и обучение от опитни инженери. Най-добре представилите се по време на стажа получават предложение за работа в Мегатрон след успешно дипломиране.

Повече подробности за стажантската ни програма и изискванията ни към кандидатите ще намерите ТУК.  

 

 

 

Ето какво споделиха нашите стажанти за работата си в Мегатрон. Гордеем се, че повечето от тях вече са служители на компанията.

Kiril 

 

"Разбрах за стажантската програма на Мегатрон от моя доцент в университета, който е отговорен за стажовете и си изпратих документите. След интервю бях одобрен и така през април 2017 г. започнах стажа си в компанията. Изкарах там цяло лято - до септември 2017 г.  Явно съм се справил добре с поставените ми задачи, защото ми предложиха постоянна работа. През август 2018 г. прекъснах за няколко месеца, защото заминах за Испания на обучение. Върнах се през февруари 2019 г. и отново избрах Мегатрон като място за бъдещето ми развитие. Сега съм част от сервизния екип на Мегатрон. Сигурен съм, че това е най-доброто решение за мен."

Кирил на 21 години, студент в РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от април 2017

  

Martin

 

 

"За стажантската програма на Мегатрон разбрах от публикация във Фейсбук и си изпратих документите. Бях извикан на интервю, на което ме одобриха и така през месец юни 2017 г. започнах летния си стаж си в компанията. Приключих в началото на септември, за да продължа обучението си в университета. През 2018  продължих да стажувам в Мегатрон в периода януари-март и юни-септември. 2019-та не се различава много от 2018, защото отново съм на стаж в Мегатрон. Смятам след като завърша да стана част от сервизния екип на компанията, защото вече имам предложение за постоянна работа,  което ще приема с огромно удоволствие."  

Мартин на 22 години, студент в РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от юни 2017

 

 

 

 

 

 

 

Kiril Mitrev

 

 

"Разбрах за стажантската програма на Мегатрон от публикация в сайта на компанията и си изпратих документите. След интервю бях одобрен и започнах стажа си през юни 2017. Работих до септември 2017 г. рамо до рамо с екип от професионалисти, от които научих много. Предложението за постоянна работа не закъсня и сега съм част от сервизния екип на Мегатрон. Сигурен съм, че това е най-доброто решение за мен и моето развитие в бъдеще!"

Кирил на 33 години, завършил ФТТ „Ямбол“, в Мегатрон от юни 2017


 

 

 

 

 

 

 

Nedko

 

 

"Научих за стажантската програма на Мегатрон от преподаватели от университета и си подадох документите за провеждане на учебна практика във фирмата. В последствие бях одобрен и започнах летния си стаж. Работата като стажант ми хареса много, колектива беше много сплотен и готов да споделя своите знания, което допринесе за затвърждаването на знанията ми придобити в университета. При подготовката за дипломирането получих подкрепа и материали за изготвянето на дипломната ми работа. След дипломирането ми започнах постоянна работа в Мегатрон на длъжност сервизен инженер."

Недко на 25 години, завършил РУ ,,Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

Milan

 

"Студент съм 5-та година в Тракийски Университет, гр. Стара Загора. Разбрах за стажантската програма на фирма Мегатрон от приятели и си изпратих документите. Бях поканен на интервю и одобрен. Започнах стажа си през януари 2019 г. и след като го приключа, смятам да кандидатствам за постоянна работа, защото работодателя ми харесва и екипа е страхотен."

Милан на 23 години, студент в Тракийски Университет, в Мегатрон от януари 2019 г.

 

 

 

 

 

 

Stanimir 

 

 

 

 

"Научих за стажантската програма „Мегатрон Академия“ от приятел, който е кандидатствал и аз също си подадох документите. След интервю бях одобрен и започнах стажа си в компанията през 2018г. След известен период от време ми предложиха постоянна работа и сега съм част от сервизния екип на Мегатрон."

Станимир на 20 години, студент в РУ „Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

Stelian

 

 

 

 

"Разбрах за „Мегатрон Академия“ от обява в университета. След интервю бях одобрен и през 2018 г. започнах в компанията. Справях се със задачите и не след дълго ми предложиха постоянна работа. Сега съм част от сервизния екип на Мегатрон."

Стелиан на 21 години, студент в РУ „Ангел Кънчев“, в Мегатрон от 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СПЕЦИАЛНАТА ПАКЕТНА ЦЕНА ОТ 7 799€  ВКЛЮЧВА МОНТАЖ И ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ЧАСТИ

Независимо от марката на вашия трактор може да се възпoлзвате от интелигентните решения за прецизно земеделие на John Deere. AutoTrac 300 е одобрен за повече от 600 модела на John Deere и на конкурентни марки.
Новият пакет повишава производителността, като същевременно намалява разходите за гориво, торове и препарати за растителна защита, осигурявайки високо ниво на комфорт. Дори в неблагоприятни условия, като ниска видимост (напр. при работа нощем, при запрашеност, мъгла) или работа на хълмист терен, вашите полета винаги се обработват с безупречна точност. След като изпитате предимствата на AutoTrac, никога няма да пожелаете да се върнете към стария начин на работа.

 

 

polzi

 

 

 

Какви са ползите за вас:

- Водене от висок клас на атрактивна фиксирана цена

- Значително увеличение на производителността

- Икономия на гориво, торове и препарати за растителна защита

- Прецизна работа дори в условия на намалена видимост

- По-малко напрежение за оператора

Ние ви предлагаме и възможности за надграждане:

- SF1 до SF3: 1 990 € + годишен абонамент

- SF3 до RTK: 3 590 € + годишен абонамент

 

Заедно с кампанията AutoTrac Universal 300 стартира и фотоконкурс, който ви дава възможност да спечелите пътуване до завода на John Deere в Манхайм. Необходимо е единствено да споделите ваша снимка как използвате навигационната система на John Deere в специално създадения за целта микро-сайт на кампанията ТУК.

Фотоконкурсът на John Deere за използване на навигационни решения на марката е не само страхотна възможност за вас да споделите как интелигентните решения ви помагат в ежедневната работа, но и да почерпите опит от практиката на другите фермери в Европа. Секцията „Фотоконкурс“ на микро-сайта на ATU 300 е достъпна за всички участващи дилъри на John Deere в тази кампания за Европа. Затова грабвайте телефона или фотоапарата и не се колебайте – направете хубава снимка на вас и вашата машина докато използвате навигационната система на John Deere, независимо от марката на машината! Снимката събрала най-много харесвания в целия конкурс (от всички държави участници) ще изпрати авторът ѝ на незабравимо пътуване до завода и технологичния център на John Deere в Манхайм.

* Предлага се само от участващите дилъри на John Deere до 31 юли 2019. За повече информация се свържете с най-близкото до вас представителство на Мегатрон. Посочените цени са без ДДС.

Подготвихте ли вече вашите John Deere трактори за предстоящите кампании? Ако не сте, сега е момента да го направите с нашата специална услуга Експертна проверка (Expert Check) и свързаност за трактори от серии 6030, 6М, 6R, 7R и 8RНашата програма "Проверка и свързаност" включва обстойна проверка на вашия трактор с опции за подобрена проследяемост, производителност и безопасност на атрактивна фиксирана цена. 

Цената за услугата „Експертна проверка“ (Expert Check) на един трактор (от серии 6030, 6М, 6R, 7R и 8R) е 99,99 лв. без ДДС. Сумата (99,99лв.) ще ви бъде възстановена, ако ни заявите да продължим с извършване на пълната услуга и препоръчаните ремонти (при заявка и подмяна на необходимите резервни части).

Ако заявите Експертна проверка (Expert Check) на повече от един трактор от описаните по-горе серии, получавате следните отстъпки:

 • За два трактора – 10% отстъпка от цената или по 89,98 лв. без ДДС за машина
 • За три или повече трактора – 20% отстъпка от цената или по 79,99 без ДДС за машина

След като се запознаете с резултатите от услугата Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим, за да бъде машината ви в отлична форма. Можете да се възползвате от нашите пакети "Всичко включено", съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Попитайте нашите сервизни специалисти за пакетите "Всичко включено" и изберете най-подходящия за вас пакет части+сервиз. Подробности и цени на различните пакети ще намерите тук.

Ако желаете по време на Експертната проверка да монтираме телематичен пакет (за серии 6030, 6M и 6R) или да подновим активацията за свързаност за срок от 5 години (за серии 7R и 8R), цената на услугата „Проверка и свързаност“ е 2000 лв. без ДДС.

Програмата "Проверка и свързаност", както и посочените цени са валидни за дейности извършени до 31 май 2019 г., затова не губете време, а се обадете още сега и планирайте дата и час за преглед на вашия трактор.

Всички описани по-горе услуги се предоставят само от оторизираните дилъри на John Deere и се извършват от сертифицирани сервизни специалисти. Може да сте сигурни, че след извършване на Експертна проверка от нашия сервизен екип, тракторите ви ще работят безпроблемно при върхово натоварване.

Бизнес ориентираните фермери с право искат да знаят предварително разходите свързани с придобиването и експлоатацията на трактор. Благодарение на иновации като телематиката JDLink и технологията за дистанционен мониторинг, John Deere позволява на своите клиенти да виждат работните данни на машината, като например разхода на гориво. Но това е само една малка част от възможностите на телематиката JDLink. Благодарение на нея, клиентите ни могат да се възползват от редица нови услуги за увеличаване на ефективността на машината. Сега, John Deere прави още една крачка напред в тази област като стартира революционната програма „Гарантиран разход на гориво при полева дейност и транспорт“ .

Представена за първи път през 2016 година с трактор John Deere 7310R, тази програма даваше възнаграждения за икономично шофиране само при транспортни приложения. Сега програмата обхваща както транспорт, така и работа в полето и в нея могат да се включат всички собственици на нови, колесни, 6-цилиндрови трактори John Deere от серии 6R, 7R и 8R, закупени от Мегатрон с договор за 5 години удължена гаранция и пакет FarmSight Ultimate (пакет от услуги увеличаващи ефективността и намаляващи експлоатационните разходи).

Веднъж записал се в програмата, клиентът и Мегатрон могат да използват JDLink, за да записват разхода на гориво на трактора при транспорт и при работа в полето през цялата първа година от придобиването на машината (365 дни от датата на предаване).

Нашето обещание е: Гарантиран разход на гориво! … Или ви връщаме парите*!

 • Гарантиран разход на гориво - в случай, че сте изразходили повече гориво от целевата разходна норма на John Deere ще ви върнем разликата.
 • Бонус за ефективност – в случай, че сте изразходили по-малко гориво от целевата разходна норма на John Deere ще ви дадем бонус в размер на разликата х 2.
 • Разхода на гориво се засича чрез JDLink, за период от една година (т.е. 365 дни от датата на предаване на машината).

В зависимост от (обема) количеството свършена работа на полето, както и транспортните дейности извършени през цялата година, бонусът за ефективност може да достигне до 10 000€. „Тъй като приблизително 50% от разходите за трактора отиват за гориво, ние искаме да насърчим клиентите ни, проактивно да следят разхода на техните трактори“, казва Крис Вигер, вицепрезидент маркетинг и продажби в John Deere за Регион 2.

*Програмата „Гарантиран разход на гориво при полева дейност и транспорт“ е валидна само за нови, колесни, 6-цилиндрови трактори John Deere от серии 6R, 7R и 8R, закупени от Мегатрон с договор за 5 години удължена гаранция и пакет FarmSight Ultimate.

С идването на пролетта е време да се погрижите и за вашата морава. Вероятно се питате какви допълнителни грижи, освен косенето и поливането, са нужни на тревата за да е винаги свежа, зелена, здрава и гъста като килим. В интерес на истината има няколко простички стъпки, които биха ви помогнали да имате една от най-красивите морави, стига да съумеете да ги спазвате през различните сезони.

Добре е да започнете още през пролетта – идеалното време да съживите вашата морава. За това е нужно първо да премахнете мъртвата трева, листа и плевели. С помощта на скарификатор, лесно и бързо ще се справите със задачата. Тази чудна машинка разчепква напластяванията в корените, получени от изсъхналата трева, мъховете и някои плевели. Поддържащата операция не само почиства и освежава моравата, но също така спомага за по-добро аериране на тревните корени и по-лесно проникване на водата в почвата, а това ви гарантира свежо зелен и здрав тревен килим.    

След това окосете тревата до 1 – 2 см височина и аерирайте. Косете редовно, защото това стимулира разтежа и поникването на нови стръкчета трева.

През лятото е време да предизвикате здравословен растеж и жизненост на тревата. Как да го направите? Всъщност е лесно – наторете през ранното лято, косете редовно, а честотата на напояване зависи от времето (колкото по-сухо е времето, толкова по-често е нужно да напоявате вашата морава).

Идва ред на есента, а с нея и времето да се приготвите за зимата. Затова е нужно:

1. Да наторите тревата още веднъж най-късно през октомври

2. Да я окосите изцяло и да аерирате

3. Да съберете окосената трева и листа

След като сте направили всичко това, е време да си починете. Същото ще ви предложи и идващата зима.

Но сега е ред на пролетта и вашата морава е в очакване да се погрижите за нея така, както тя самата би го направила – с любов и качествена градинска техника.

Представяме ви предсеитбените култиватори KUHN с независими дискове - OPTIMER+ и новият модел OPTIMER XL (с още по-голям диаметър на дисковете - 620 мм), които ще ви помогнат да се подготвите бързо и качествено за сеитбата. Те осигуряват интензивно смесване на растителните остатъци при висока скорост. Само с едно минаване ще подготвите предсеитбеното легло, ще спомогнете за разграждането на сламата, ще предотвратите изпаряването на вода от почвата и ще заравните почвения профил.

Защитата на независимите дискове на OPTIMER+ е осигурена от система с 4 полиуретанови еластомерни блока, които им позволяват да се движат, ако срещнат препятствие. Тъй като всеки диск реагира независимо, работната дълбочина не се променя по цялата ширина на машината.

Предсеитбените култиватори с низависими дискове OPTIMER+  и новия OPTIMER XL се предлагат с различни работни ширини, така че да отговорят на изискванията на различните стопанства, а широката гама от уплътняващи валяци ще задоволи и най-взискателните потребители.

Възползвайте се сега от специалните ни условия за KUHN OPTIMER+ и новия OPTIMER XL и работете с удоволствие!

Накратко за OPTIMER+ и OPTIMER XL:

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

OPTIMER+

OPTIMER XL

Работна ширина

от 3 до 7,5 м

от 3 до 5 м.

Диаметър на дисковете

510 мм.

620 мм.

Работна дълбочина

от 3 до 10 см

5 до 15 см.

Работна скорост

7 до 15 км/ч

7 до 15 км/ч

Повече информация за различните модели и брошура ще намерите ТУК.

Представяме ви нашите нови атрактивни предложения за части и сервиз в една обща цена, разработени специално за трактори John Deere от по-стара генерация. Всички знаем, че изправната и поддържана горивна система е от ключово значение за отличното представяне на машините, както на полето така и на пътя. Сега, когато се връщате към полските дейности и предстои кампания по прибиране на реколтата, е важно да се погрижите и за вашите верни John Deere помощни - 4 и 6 цилиндровите трактори от серии 6030 Standard, 6030 Premium, 7030 и 7030 Premium. Специално за тях създадохме пакетите за обслужване на горивна система "All-in" (Всичко включено), които съдържат оригинални части John Deere Reman и сервизно обслужване в една обща цена. Но това не е всичко – получавате атрактивна отстъпка от цената на всеки пакет, ако направим сервизното обслужване на трактора ви в наш сервизен център. Лесно за вас, професионално изпълнено от нас.

Ако се чудите какви са тези части John Deere Reman, с които са разработени пакетите ни, продъжете да четете. Програмата за рециклиране на части John Deere Reman използва само 100% оригинални части John Deere – с гаранция за съвместимост и техническа годност. Всеки един компонент е произведен в съответствие с най-новите изисквания за производство на оригинални части и всеки етап на процеса се контролира – от разглобяването до крайния продукт. Това е единственият начин да се гарантира върховата производителност, която очаквате от своя трактор John Deere. Накратко: получавате 100% оригинални части с пълна гаранция!

Ползите за вас:

 • Спестявате значителна сума при закупуване на пакет за обслужване в наш сервизен център
 • Сервизното обслужване се извършва от сертифицираните ни техници
 • Всяка машина се диагностицира съгласно стандартите на John Deere
 • Използват се само оригинални John Deere части и консумативи

Може да разгледате и/или да свалите пакетите за обслужване на горивна система с части John Deere Reman от долните линкове:

Пакет „Всичко включено“ за 4 и 6-цилиндрови трактори от серия 6030 Standard

Пакет „Всичко включено“ за 4 и 6-цилиндрови трактори от серия 6030 Premium

Пакет „Всичко включено“ за трактори от серии 7030 и 7030 Premium

Уважаеми клиенти,

Стартираме нова кампания, която ще зарадва всички търсачи на трактори до 130 кс. Защо? Ами защото предлагаме разнообразие от производителни модели за различни приложения, които осигуряват впечатляващ комфорт на оператора, и то на разумни цени. Ето, сега е момента да си изберете трактора, за който мечтаете. Има и още - може да го дооборудвате с избрани опции (ако желаете разбира се). И тъй като все пак кампанията ни е под мотото „Повече комфорт на разумна цена“, освен специалните цени на моделите ни в акция, получавате и 10% отстъпка от цената избраните от вас опции. Звучи добре, нали?

Всичко, което трябва да направите е да посетите микросайта ни ТУК, създаден специално за тази кампания и да изберете от моделите в акция. Добавяйки дадена опция към избрания от вас трактор, калкулаторът ще изчисли автоматично цената на машината. Лесно е, опитайте. 

Вие избирате как да се свържете с нас - по имейл или по телефон - за да получите повече информация за кампанията.

Звънете, пишете и хич не ни жалете, защото сега е момента да се сдобиете с качествена, комфортна и ефективна машина, на която да разчитате дълги години.

 

*Кампанията „Повече комфорт на разумна цена“ е в сила до 31.10.2019 г.

KUHN ПИОНЕР В ТОРОРАЗПРЪСКВАНЕТО

Вече над 20 години! Системата EMC (Electronic Massflow Control) –Електронно управление на нормата, разпределя потока на масата наляво и надясно всяка секунда независимо претегляйки я на всеки диск.

Благодарение на тази система, вече над 20 години вие наторявате с правилната доза тор на всеки диск. Производителността на тази система бързо е забелязана и наградена със следните отличия: златен медал на AGRITECHNICA през 1999, в последствие и на изложенията SIMA, AGRIBEX и EIMA.

Две десетилетия по-късно, KUHN разгръща системата EMC в цялата тороразпръскваща гама и остава пионер в тази иновация!

ОТКРИЙТЕ ГАМАТА ТОРОРАЗПРЪСКВАЧКИ AXIS ОБОРУДВАНИ С EMC

 

emc 20 years key visual 1809Kuhn Axis 50 2017 1

Оценяващата комисия на международното изложение EIMA 2018, отличи KUHN с две награди за технически иновации за две технологии: SpeedServo -иновативен електродвигател, който увеличава с 25% ефективността на тороразпръскващите машини AXIS и функцията Smart Plowing /умна оран/, която автоматично позиционира на границите на полето плужните тела на плуг VARI MASTER L, използвайки GPSДвете важни награди за иновации са от голямо значение за KUHN, чиято цел е да бъде винаги близо до земеделците с иновативни решения, улесняващи управлението на машините и увеличаващи производителността и ефективността им. Тези иновации са резултат от многогодишния опит на KUHN натрупан през годините.

AXIS 

Новата торроразпръсквачка KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo променя изцяло представянето на електрически управляваните центробежни тороразпръсквачки. SpeedServo е иновативен електродвигател, контролиращ отварянето на дозиращото устройство. Това, което отличава SpeedServo е забележителната простота и впечатляващите предимства в сравнение с другите задвижващи системи използвани от производителите.  SpeedServo е до три пъти по-бърз от конвенционалните линейно задвижвани електродвигатели като това не влияе на прецизността на разпръскването. Тороразпръсквачката KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo увеличава ефективността на разпръскване с 25% в сравнение с традиционните тороразпръсквачки, поради бързото регулиране на дозата и дозиращата система. Благодарение на простотата, здравината и надеждността SpeedServo значително подобрява производителността, осигурявайки впечатляваща ефективност и по-малък разход на енергия. 

 

 

PlowVARI MASTER L On Land SMART PLOUGHING е иновативен плуг на KUHN, който благодарение на GPS позволява последователно проникване на телата в почвата при границите на полето. Това е истинска система за контрол на секциите, която ви позволява автоматично и индивидуално да вдигате всяко тяло, благодарение на изцяло интегрираната в плуга система. Вдигането се осъществява посредством GPS. Геолокацията на плуга позволява да се автоматизират входните и изходните точки на телата, извършвайки оран на постоянна дълбочина независимо от работните условия или формата на полето.

Уважаеми клиенти,

Ние знаем, че за вас всяка минута е ценна и е важно машините ви да работят като часовници. За да ви улесним в поддръжката на вашите трактори John Deere, направихме различни пакети "All-in" /Всичко включено/, съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Лесно и удобно за вас, професионално изпълнено от нас. Получавате не само оригинални части и специализирано сервизно обслужване, но и спестявате значителна сума.

Разгледайте нашите предложения като натиснете върху името на съответния пакет и изберете най-подходящия за вас:

 1. Пакет "Сервизно обслужване на предно окачване" на трактори от серии:

 - 6030 (TLS) и 6М (IT4), произведени в Манхайм

 - 6030 Premium (TLS) и 6R (IT4), произведени в Манхайм

 - 7020, 7030 и 7R (IT4), произведени във Ватерло

 - 8020 и 8R (IT4), произведени във Ватерло  

2. Пакет "Сервизно обслужване на климатична система" на трактори от серии:

 - 6030, 6М и 6R (IT4), произведени в Манхайм

 - 8030, 8R и 9R (IT4), произведени във Ватерло

3. Пакет "Регулиране хлабината на клапаните на газо-разпределителен механизъм и смяна на демпфер колянов вал на 6-цилиндрови трактори" от серии:

 - 6030 Standard и Premium, произведени в Манхайм 

Всички описани по-горе пакети се предоставят единствено от Мегатрон - официален дистрибутор на John Deere за България. Всички сервизни дейности се извършват от сертифицираните ни сервизни специалисти, които познават подробно всяка машина John Deere и знаят кои компоненти изискват специално внимание.

Може да разчитате на нас!

В ерата на интернет революцията и интегрирането на редица интелигентни технологии в земеделските машини решихме да попитаме няколко клиента, ползващи нашата услуга JDLink, за впечатленията им. Решихме се на това, за да покажем, че българските земеделски производители са едни от най-напредничавите (и то не само в Европа) по отношение на използването на модерните функции на притежаваните от тях John Deere машини.

Системата JDLink на John Deere е безжична технология, която позволява всички машини в стопанството да се наблюдават дистанционно през интернет от офиса (на компютър, таблет или смартфон). Тя осигурява данни за местоположението на машината, прогреса на изпълнение на задачите, брой моточасове, разхода на гориво, времето през което машината е работила, настройки, производителност и дистанционна диагностика. С позволение на клиентите ни, можем проактивно да диагностицираме и оптимизираме машините, и да подпомагаме операторите при настройки на техниката. Информацията и функциите на JDLink са достъпни за клиентите ни чрез оперативния център MyJohnDeere.com или приложението за мобилни устройства JDLink.

БАТА Агро 2018 приключи, оставяйки след себе си четири дни изпълнени с много срещи, емоции, стиснати ръце, сключени сделки, споделени усмивки, нови контакти, нови приятели… За пореден път екипът на Мегатрон се потруди здраво за успешното представяне на компанията и резултатът е налице – щандът ни бе пълен с посетители през цялото време. Благодарим на всички които ни посетиха, а за тези от вас които не успяха разказваме накратко за нашето представяне.

Участието ни тази година е по-специално за нас, защото Мегатрон става на 20 години. Избрахме нова визия за щанда не само заради юбилея ни, но за да подслоним и другите доста впечатляващи годишнини на нашите чуждестранни партньори – 100 години трактори John Deere, 190 години от създаването на KUHN, 60 години от създаването на първия челен товарач Bobcat и 10 години партньорство между Мегатрон и Bobcat. Смятаме, че ни се получи доста добре, колкото и нескромно да звучи...

На 15 и 16 март 2018 г., в гр. Ловеч се състоя Пета национална среща на общинските предприятия и търговски дружества. Във форума участваха близо 100 управители, ръководители и представители, както и заместник-кметове и кметове на общини и общински съветници, а МЕГАТРОН ЕАД беше генерален спонсор на събитието.


Търговският директор на направление Строителна, индустриална и горска техника, Емил Трифонов изнесе интригуваща презентация на тема „Една машина, безброй възможности“ пред гостите на събитието. Той запозна участниците с новостите при самоходните и тракторни косачки John Deere, както и със супер-героят на Bobcat – мини верижен товарач MT55, който работи и в най-тесните пространства и може да се комбинира с над 20 прикачни устройства. Специално за общинските управители беше представена цялата продуктова гама прикачни устройства на Bobcat за озеленяване, парково строителство, пътни ремонти и пътна поддръжка.


Всички участници получиха брандирани фирмени подаръци и рекламни материали от Мегатрон. Благодарим на всички гости присъствали на събитието и с нетърпение очакваме новите ни срещи.

Основана през 1828 г. в Елзас, в сърцето на Европа, марката KUHN постепенно се превърна в еталон за производство на земеделска техника чрез активния и устойчив принос в земеделието,  с непрекъснато обновяващ се капацитет за иновации и модернизация на селскостопанския бизнес на всички континенти. 
Множество основни иновации са разработени в KUHN Group. Компанията се отличава с редица неповторими решения във всички дейности, които извършва; решения като например максимална възвръщаемост на вложените инвестиции в сено-производството, силажо-производството, почвообработката, растителната защита, поддръжката на зелени площи и специализирани машини за животновъдството. През годините компанията е регистрирала повече от 2000 международни патента за различни компоненти и технологии.
KUHN Group използва богатия си опит и е винаги готова за бъдещи предизвикателства. Фермерството и изискванията към производителите се променят ежеминутно; големината на фермите расте, пазарите се глобализират, изискванията на потребителите са по-високи и технологичното развитие е разнообразно (дигитализация, свързаност, интелигентно управление на данните…).

„Днес повече от всякога вярваме в бъдещето на земеделието и нашата индустрия. Нашият 190-годишен опит и отдадеността на екипа ни, комбинирани с дейността на нашата дистрибуторска мрежа, която ни осигурява близост до клиентите, ни дава сили да гледаме към бъдещето със страст и увереност“, сподели Тиери Крие, изпълнителен директор на компанията.

2018 е юбилейна година за Мегатрон - компанията отбелязва своята 20 годишнина, както и 100 години от производството на трактори с емблематичната марка John Deere.  От създаването си през 1998 г. Мегатрон е официален представител на John Deere за България, затова и честването на тези две знакови годишнини ще е съпроводено от редица кампании и събития.

Историята на първия John Deere трактор започва през далечната 1918 година. В добре запазените архиви на Deere е документирано създаването и производството на трактор наречен All-Wheel Drive. На 14 март същата година Deere & Company подписва чек за 2,5 млн. долара и придобива компанията Waterloo Gasoline Engine, навлизайки в бизнеса с производство на двигатели и трактори. Въпреки че марката John Deere е била изключително добре позната със своя качествен прикачен инвентар (плугове, брани, култиватори), придобиването на Waterloo Gasoline Engine променя завинаги бъдещето на компанията - само след година са продадени 5634 трактора. Пренаситения и спекулативен пазар на трактори по това време води до свръхпроизводство и много често до измами. В резултат на това през 1920 г. са създадени Небраска тестовете за трактори, които имат за цел да въведат стандарти за производителност в индустрията. Под номер 001 в тези тестове е записан трактор Waterloo Boy N, произведен от John Deere.

Разчитате на вашия трактор всяка секунда и така трябва. Сега с пакетните ни услуги FarmSight Service ще работите наистина без компромис. Постоянно инвестираме в технически обучения и най-нови технологии, за да ви подпомогнем по възможно най-ефективния начин. Нашите пакети с услуги FarmSight имат две основни цели: да увеличат полезното време за работа и да намалят производствените ви разходи. Ние знаем, че един час непланиран престой на вашия трактор, може да причини сериозни загуби, особено в периодите на пръскане и сеитба – все критични дейности, които трябва да бъдат свършени за кратък период от време. Знаем също, че горивото съставалява около 50% от експлоатационните разходи на машината. Всеки процент производителност води до значителни спестявания и по-висока печалба. Нашето решение за увеличаване ефективността на машината и намаляване на разходите ви са пакетите с услуги FarmSight, които може да закупите на атрактивни цени.

Убедете се сами  - отключете пълния потенциал на вашия John Deere трактор с услугите FarmSight Service.

Свържете се с нас и попитайте за пакетите ни с услуги за увеличаване на производителността. Изберете най-подходящия за вас и започнете да спестявате.

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че от месец януари 2018 г. клиентите на Мегатрон могат да изберат да получават електронна фактура вместо хартиения вариант.

Това може да стане като заявите получаването на електронна фактура чрез попълване на декларация за отказ от хартиена фактура по приложен образец, която може да свалите от ТУК или от линка най-долу. За Ваше удобство, може да попълните нужните данни в предвидените полета директно на вашия компютър. Бланка на декларацията ще бъде изпращана и заедно с фактурите, издадени след 1.1.2018 г. Подаването на декларацията ще може да става във всяка база на Мегатрон в страната или чрез изпращане на попълнената декларация по e-mail на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Електронната фактура предлага предимства, които сигурно бихте оценили. От една страна, получаването ѝ е бързо, сигурно и защитава личните данни на получателя. От друга, дава възможност да допринесете за намаляване на изсичането на дървета за целите на производството на хартия и по този начин да подпомогнете екологичния баланс. Електронната фактура съответства напълно на ритъма на съвременното ежедневие - динамично, мобилно и интернет-базирано.

Електронната фактура е валиден, електронно подписан данъчен документ и е напълно идентична с хартиения носител. Издаването и изпращането ѝ се осъществява с помощта на професионалистите в тази сфера – Борика, чрез специализирания софтуер E-factura, който гарантира достоверността и не позволява манипулиране на съдържанието. Като канал за пренос на данните се използва SSL връзка между сървъра на Мегатрон и браузера на клиента, която гарантира защитеност на комуникацията.

Известието за електронна фактура се изпраща на посочен от клиента e-mail адрес или адреси. В текста на всяко получено по e-mail известие е посочен линк за достъп до индивидуален профил в системата, защитен с парола. След като влезе в системата, потребителят може да прегледа и съответно за придвижи плащане по фактурата, а Мегатрон получава потвърждение за получаването ѝ.

Допълнително удобство дава и възможността за плащане на задълженията по фактури през интернет. Това може да стане за клиенти, които използват електронно банкиране на банки-участници в платформата E-factura. 

Бланка на декларация за отказ от хартиена фактура - изтегли

Екипът на Мегатрон