• JD online shop 3
 • TL358
 • pick yours make it yours hero bg
 • doosan 2
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини Втора Употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

Разчитате на вашия трактор всяка секунда и така трябва. Сега с пакетните ни услуги FarmSight Service ще работите наистина без компромис. Постоянно инвестираме в технически обучения и най-нови технологии, за да ви подпомогнем по възможно най-ефективния начин. Нашите пакети с услуги FarmSight имат две основни цели: да увеличат полезното време за работа и да намалят производствените ви разходи. Ние знаем че, един час непланиран престой на вашия трактор, може да причини сериозни загуби, особено в периодите на пръскане и сеитба – все критични дейности, които трябва да бъдат свършени за кратък период от време. Знаем също, че горивото съставалява около 50% от експлоатационните разходи на машината. Всеки процент производителност води до значителни спестявания и по-висока печалба. Нашето решение за увеличаване ефективността на машината и намаляване на разходите ви са пакетите с услуги FarmSight, които може да закупите на атрактивни цени.

Убедете се сами  - отключете пълния потенциал на вашия John Deere трактор с услугите FarmSight Service.

Свържете се с нас и попитайте за пакетите ни с услуги за увеличаване на производителността. Изберете най-подходящия за вас и започнете да спестявате.

Уважаеми клиенти,

Кампанията на John Deere за трактори с мощност до 130 к.с. вече е активна. Участват избрани модели трактори от нашата нова продуктова линия, сега на специални цени и с 5 години гаранция!

Вашият нов John Deere трактор ви очаква - открийте го с няколко лесни стъпки! Посетете  микросайта на кампанията, изберете модела, който най-много ви харесва и добавете опциите, които ще го направят точно за вас!  Вземете до 10% отстъпка от цената на избраните от вас опции, за определени модели. Разпечатайте вашата специална оферта /ваучер/ и ни посетете, за да оформим документите за новия ви трактор.

Към микросайта: ИЗБЕРЕТЕ ТРАКТОР, НАПРАВЕТЕ ГО ВАШ!

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че от месец януари 2018 г. клиентите на Мегатрон могат да изберат да получават електронна фактура вместо хартиения вариант.

Това може да стане като заявите получаването на електронна фактура чрез попълване на декларация за отказ от хартиена фактура по приложен образец, която може да свалите от ТУК или от линка най-долу. За Ваше удобство, може да попълните нужните данни в предвидените полета директно на вашия компютър. Бланка на декларацията ще бъде изпращана и заедно с фактурите, издадени след 1.1.2018 г. Подаването на декларацията ще може да става във всяка база на Мегатрон в страната или чрез изпращане на попълнената декларация по e-mail на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Електронната фактура предлага предимства, които сигурно бихте оценили. От една страна, получаването ѝ е бързо, сигурно и защитава личните данни на получателя. От друга, дава възможност да допринесете за намаляване на изсичането на дървета за целите на производството на хартия и по този начин да подпомогнете екологичния баланс. Електронната фактура съответства напълно на ритъма на съвременното ежедневие - динамично, мобилно и интернет-базирано.

Електронната фактура е валиден, електронно подписан данъчен документ и е напълно идентична с хартиения носител. Издаването и изпращането ѝ се осъществява с помощта на професионалистите в тази сфера – Борика, чрез специализирания софтуер E-factura, който гарантира достоверността и не позволява манипулиране на съдържанието. Като канал за пренос на данните се използва SSL връзка между сървъра на Мегатрон и браузера на клиента, която гарантира защитеност на комуникацията.

Известието за електронна фактура се изпраща на посочен от клиента e-mail адрес или адреси. В текста на всяко получено по e-mail известие е посочен линк за достъп до индивидуален профил в системата, защитен с парола. След като влезе в системата, потребителят може да прегледа и съответно за придвижи плащане по фактурата, а Мегатрон получава потвърждение за получаването ѝ.

Допълнително удобство дава и възможността за плащане на задълженията по фактури през интернет. Това може да стане за клиенти, които използват електронно банкиране на банки-участници в платформата E-factura. 

Бланка на декларация за отказ от хартиена фактура - изтегли

Екипът на Мегатрон

Преди броени дни фирма Мегатрон ЕАД достави за свой редовен клиент поредната нова машина - харвестър John Deere 1170Е. Фирма Гораинвест АД не за първи път се доверява на професионалните и коректни услуги в лицето на Мегатрон ЕАД.

Това е втората нова машина за рязане, кастрене и разкрояване на дървета, която фирмата доставя на същия клиент, което от своя страна отговаря на въпроса за неговата удовлетвореност от работата и надеждността на горската техника на John Deere, както и за професионализма от страна на екипа и структурата на Мегатрон ЕАД .

Трактор 5R на John Deere е победител в категория компактни трактори в престижния конкурс Машина на годината 2018 (Machine of the year 2018), който се провежда традиционно по време на най-голямото изложение за земеделска техника – Агритехника.

Машина на годината е едно от ключовите събития от календара на Агритехника. Наградите се избират от журналисти от немските аграрни издания Agrarheute, Traction, Agrartechnik, Land & Forst, Bayerisches Landwirtschaftliches Wochenblatt, както и от международни такива. Журналистите избират своите любими машини измежду 14 категории – вариращи от комбайни до картофокомбайни и сеялки. Победителите във всяка категория бяха избрани и наградени на 14 ноември 2017 г.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleria9c46e5a957

Тази година Мегатрон отново ще вземе участие в най-голямото и престижно селскостопанско изложение Агритехника 2017, което се провежда в конгресния център в Хановер.  През 2015 година изложението събра над 450 000 посетители от 115 страни.   

Като национален дилър на John Deere за България, Мегатрон разполага с щанд в палата 13, който е част от изложбената площ на John Deere. Oт 12 до 18 ноември 2017 г.eкипът ни ще бъде на разположение на българските фермери, дошли да се запознаят от първа ръка с продуктовите обновления и новите технологии в земеделското машиностроене.

На таз годишното изложение Агритехника  John Deere е отличена с 1 златен и 2 сребърни медала за иновации. 

KemperStalkBuster 2

 

Златен медал получи Kemper StalkBuster.

Новият StalkBuster на Kemper е проектиран да разчупва стеблата директно под хедера на самоходния силажокомбайн, като по този начин разрушава естествения хабитат на вредителите по царевичните стебла и намалява риска от фузариум.

 

 

JohnDeere EZBallast 2 Copy

 

Със сребърен медал бе отличена системата за баластни тежести на колелата John Deere EZ Ballast Wheel System.

Новата система за баластни тежести на колелата EZ Ballast Wheel System на John Deere осигурява гъвкаво решение за трактори, без участие на предната и задната навесни системи.

 

 

AutoTracImplement

Сребърен медал бе присъден и на интегрираната система AutoTrac за навигация на прикачния инвентар.

Новата система AutoTrac на John Deere за навигация на прикачния инвентар активно направлява едновременно трактора и култиватора, чрез комбинация от камера и GPS навигация. Това позволява по-висока работна скорост и по-добра производителност при борбата с плевелите.

Очакваме ви в палата 13 на Конгресен център Хановер от 12 до 18 ноември 2017 г. Повече подробности за изложението ще намерите в микро-сайта ни, създаден специално за Агритехника 2017 - ТУК.

Мегатрон ЕАД, със своя иновативно мислещ екип и съвременна политика на работа с потенциални клиенти, отново показа своите позитивни резултати. Предвид динамиката на развиващия се пазар и в отговор на нуждите на своите клиенти Мегатрон ЕАД работи в посока пълно, адекватно и най-вече коректно представяне на предлаганата техника. Вземайки под внимание спецификата на предлаганите машини и прикачения към тях инвентар, в рамките на изминалата  седмица /23 и 24 октомври/, продуктовия специалист направление „Горска техника“ и  управителя на фирма Еврострой Балчик ЕООД  -  Илия Върбанов посетиха демонстрация на рязане на твърда дървесина - бук. 

Уважаеми клиенти,

Програмата на John Deere за ранни поръчки вече е активна. Възползвайте се от възможността да поръчате по-рано вашия нов John Deere комбайн, да платите по-късно и да спестите значителна сума.

В линка най-долу ще се запознаете и с най-новото попълнение в редиците на роторните комбайни John Deere - S700 - напълно автоматизираният комбайн. Тази машина, разработена от инженерния екип на John Deere, е революционна по отношение на производителността, качеството на зърното и ниските загуби. 

Важно е да знаете, че всички серии - S, W и Т разполагат с редица иновативни характеристики, които значително улесняват работата на оператора като едновременно с това повишават производителността и ефективността на машината. 

Натиснете върху долния линк, за да научите повече за характеристиките на всички серии комбайни John Deere и изберете най-подходящия за вас. Поръчайте сега и спестете пари с Програмата ни за ранни поръчки, която е валидна до 31.01.2018 година.

Прочетете повече: Бъдете оператор шампион с комбайн John Deere!

На 10 и 11 октомври 2017 екипът на Мегатрон посрещна в търговско-сервизния център в Стара Загора г-н Самюел Алън - Председател на борда на директорите  и главен изпълнителен директор на Deere & Company и неговия екип. Това е първото посещение на г-н Алън в България, на което бе придружен от г-н Джей. Б. Пен Главен икономически анализатор в Deere & Company, г-н Марк Вон Пенц – Президент на дивизията за земеделска и градинска техника за Европа, ОНД, Азия, Африка и глобалното развитие на направление „трактори“ в Deere & Company, г-н Кристоф Вигер – Вицепрезидент на отдел маркетинг и продажби на земеделска и градинска техника за Европа, ОНД, Северна Африка и Близкия изток в Deere & Company, г-н Чаба Лейко – управляващ директор в John Deere International GmbH, г-н Дирк Бернинг - Мениджър продажби земеделска техника John Deere International GmbH и г-ца Силвия Андрестериториален мениджър за България и Румъния.

В рамките на двудневния си престой представителите на John Deere проведоха интересна и ползотворна среща с екипа на Мегатрон. Гостите не спестиха похвалите си към усърдната работа на служителите на Мегатрон, довела до заслужената лидерската позиция, която компанията продължава да държи през последните години. Високо бяха оценени направените инвестиции в изграждането на модерни търговско-сервизни центрове, отговарящи на високите стандарти и изисквания на John Deere, допринесли за развитието компанията.  

Високопоставените гости посетиха стопанството на г-н Делгянски в Брезово и разговаряха за различните технологии използвани в българското земеделие, подходящите машини за нашите условия и ползите от интелигентните решения на John Deere, позволяващи пълен мониторинг на целия машинен парк.

Г-н Алън и екипът му участваха и в предварително организиран дискусионен форум с 20 земеделски производители, клиенти на Мегатрон, които пристигнаха от всички краища на страната. Всички те дойдоха, за да обсъдят много и важни теми, касаещи както земеделието, така машините използвани в различните етапи от земеделското производство. И фермерите и представителите на John Deere бяха активни, както в задаването на въпроси, така и в даване на изчерпателни отговори. По време на дискусията се наблегна на no-till технологията, която се прилага в САЩ и представлява интерес за българските фермери. Открито се дискутираха предизвикателствата, пред които се изправят земеделските стопани и бяха обсъдени най-належащите проблеми и нужди на родните фермери в земеделието по отношение на техниката. На пресконференцията журналистите получиха от г-н Алън и екипа му изчерпателни отговори на зададените въпроси. А на конкретния въпрос каква е причината за неговото посещение, той обясни че всяка година посещава с екипа си няколко европейски страни, като тази година се е спрял на България, Гърция и Германия. „За нас е важен всеки пазар, а още по-интересни са срещите с нашите дилъри, тъй като те имат преки наблюдения за търсенето на техника John Deere в съответната държава. Ние обсъждаме заедно с дилъра какво повече можем да направим за клиентите си, така че те да бъдат наистина доволни от продуктите и услугите, които предлагаме.“

От постъпването му в компанията през 1975 година Сам Алън е заемал различни позиции в различни отдели, достигайки най-високото ниво в кариерното си развитие през 2010, когато е избран от борда на директорите за председател и главен изпълнителен директор.

Deere & Company е една от най-стабилните световни компании. През 2017 г. тя отново е в топ 50 на най-предпочитаните компании в света (World’s Most Admired Companies) според проучване направено от сп. Fortune.

Проучването разглежда ефективността на компаниите по следните девет критерия - иновации, управление на човешки ресурси, използване на корпоративни активи, социална отговорност, качество на управлението, финансова стабилност, дългосрочни инвестиции, качество на продуктите и услугите, както и конкурентоспособност в световен мащаб.    

„Класацията на сп. Fortune за най-предпочитаните компании в света (World’s Most Admired Companies) е доказателство, че 60-те хиляди служители на John Deere по света ежедневно са отдадени да служат на клиентите ни, водени от основните ценности на компанията – почтеност, качество, отговорност и иновации,“ заявява Самюел Алън, председател и главен изпълнителен директор на Deere & Co.

Списание Fortune съобщава, че са проучени повече от 1500 компании, като само 50 от тях покриват критериите за най-предпочитани компании в света. В топ 5 на класацията за 2017 г. се подреждат Apple, Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway и Walt Disney.

Deere & Company е световен лидер в предоставянето на  модерни продукти и услуги и е ангажирана с успеха на своите клиенти, чиято работа е свързана със земята – онези които обработват, жънат, обогатяват и се грижат за земята, за да се задоволи драматично  нарастващата нужда в световен мащаб от храна, гориво, подслон и инфраструктура.

Мегатрон е официален представител на John Deere в България вече 20 години. Дружеството представлява също водещите световни компании Kuhn, Bobcat и Doosan - производители на прикачен инвентар, строителна и индустриална техника.

1270g 8w 1 rrd 642x462

За първи път Intelligent Boom Control (IBC), работеща с успех при големите транспортьори на John Deere, е вградена и в по-големите модели харвестър- 1270G. Уникалната система прави работата със стрелата много по-прецизна и лесна. IBC също така намалява броя на ръчно регулируемите параметри на стрелата и увеличава издръжливостта на структурите на рамото и хидравличните цилиндри. Тази хай тех система се предлага само и единствено от John Deere.

маш

Функциите на рамото (изтласкване, повдигане, паралелно движение и разгъване) се управляват от компютъра на машината автоматично, така че да отговарят на оптималния момент на работните фази. Те включват хващане на дървета, изсичане, преместване позицията на кръстосано отрязване и обработката. Благодарение на интелигентния режим на управление, движенията на стрелата са плавни и логични. IBC позволява значително увеличаване на работната скорост, както и намалява умората при продължителна работа на оператора, което пряко рефлектира и на производителността.

Въз основа на измервания и обратна връзка от клиенти,производителността на машините им оборудвани с тази система се е увеличила с над 15%.

Първата Intelligent Boom Control система дебютира на пазара в края на 2013 г. Тогава John Deere срази конкуренцията с изключителната си иновация.

 

И тази година се забавлявахме заедно на Деня на бащата, който по традиция се провежда в Националния Военноисторически музей в София и се превръща в своеобразен празник както за децата, така и за техните родители. Имаше за всеки по нещо - различни кътове със забавления за всички възрасти, бяха изложени военни машини, бойна бронирана техника, хеликоптер Ми-24, самоходна минохвъргачка „Тунджа“ и ракетен комплекс 2К 52 Фрог „Луна-М“, които не могат да се видят всеки ден.

Татковците и малчуганите имаха възможност да седнат зад волана на модерни автомобили, да се качат в кабината на последно поколение трактор John Deere и на телескопичен товарач Bobcat, наслаждавайки се на комфорта, който предлагат. Усмихнати лица, щастливи деца и родители, много положителни емоции, безброй снимки запечатали всеки миг - това видяхме и почувствахме ние на този наистина хубав празник. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleriaeb9b5a6d97
 

На таз годишното десето юбилейно издание на БАТА Агро, Мегатрон представи на българските фермери най-новите попълнения в продуктовото си портфолио. Сред тях бе впечатляващият нов модел трактор John Deere 8400R с максимална мощност от 450 кс., който заслужено бе в центъра на вниманието. Неговата световна премиера бе само преди два месеца на изложението Сима 2017 във Франция и сме радостни, че успяхме да го представим толкова скоро и на българските фермери.

Интересът на посетителите бе привлечен и от новия комбайн John Deere серия W, който изпъква с голяма си почистваща площ – цели 6,3 кв.м. Клиентите ни сами могат да се убедят в ефективността на почистващата система на предстоящите жътвени демонстрации организирани от Мегатрон.

Представихме разбира се и подобренията при навигационните решения на John Deere, а именно новата антена StarFire 6000, която е с точност на сигнала до 3 см. и повтаряемост на линиите до 9 месеца. Разликата между антените  StarFire 3000 и StarFire 6000, е че StarFire 3000 следи само един гео-стационарен спътник в даден момент, докато StarFire 6000 следи до три гео-стационарни спътника едновременно, откъдето идва и името тройна StarFire точност.  

Друга премиера на щанда на Мегатрон бе новият предсеитбен култиватор на KUHN - Prolander. Това е първата такава машина в историята на френския производител и е предназначена за големите фермери. Към момента се произвежда с работна ширина 6 и 7,5 м, като се очаква производството и на версия с 10 метра работна ширина. Нестандартното при този предсеитбен култиватор е, че може да се ползва и в стърнища за плитка обработка, като за целта има специално закалени работни органи.

Другата машина на KUHN, която за първи път представяме на българския пазар, е Discolander. Това е тежка брана, която се отличава с много голям диаметър на дисковете - 710 мм. и позволява по-дълбока почвообработка, която да замести оранта с плуг.

Интерес сред фермерите предизвика и специално обособения изключително богат сектор за животновъдите на изложбената площ на Мегатрон, който включваше пълната гама техника необходима за животновъдната ферма – силажокомбайн, косачки за пасища, сеносъбирачи, сенообръщачи, балировачки, фолиращи машини, трактори, телескопични и челни товарачи, опаковащи продукти за бали.

Освен многото премиери на машини, представихме и редица нови услуги, от които могат да се възползват нашите клиенти. От началото на тази година всички нови самоходни John Deere машини, предлагани от Мегатрон, са вече с 5 години удължена гаранция. Ползите за нашите клиенти са много – благодарение на удължената гаранция те спестяват от непредвидени разходи, правилно планират разходите си за производство и експлоатация, ремонтите на машините им се извършват само от квалифицирани инженери, износените части се подменят само с оригинални John Deere части, а това гарантира максимална заетост на машините и минимален принудителен престой. Освен това при продажба на самоходната техника с валидна гаранция, тя може да се прехвърли на новия собственик, увеличавайки продажбената стройност на машината.  

Друг важен акцент в услугите на Мегатрон са интелигентните решения за аграрен мениджмънт FarmSight на John Deere, които повишават ефективността и производителността както на машината, така и на оператора. Специално разработените от нашите специалисти различни пакети с FarmSight услуги позволяват на клиентите ни да изберат най-подходящия за тях пакет в зависимост от дейностите, които извършват и спецификата на техния бизнес.

За първи път на БАТА Агро представихме и новия ни отдел за употребявани машини – Мегатрон Selection. Колегите в този отдел изцяло се занимават с техника втора употреба, като целта ни е да намираме качествени машини не само от България. Мегатрон Selection е включена в световната комуникационна система на John Deere, което ни позволява да намерим най-добрата употребявана машина на най-добра цена. Така че, ако клиентите не могат да намерят търсената от тях техника в списъка с наличните машини в България, винаги могат да разчитат на бързата реакция колегите. Те ще им помогнат да открият подходяща оферта от мрежата и то не от случайни, а от проверени източници, дилъри на John Deere в съответните страни. Предлаганите от нас машини втора употреба са специално подбрани, преминали експертна проверка и сервизирани. Мегатрон разполага с технически ресурси и кадри, така че да сме конкурентни и на пазара за техника втора употреба.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleriad9d5ebf887

Мегатрон представя новият модел балопреси F441 на John Deere, отличаващи се не само с перфектно качество на балите, но и с лесна и ефективна работа в полето. Най-новият модел рулонна балировачка на John Deere е с още по-голяма производителност и издръжливост.

 Защо да изберете балировачка John Deere:

 •  Лесни за експлоатация
 •  Икономични
 •  Здрави и компактни

Когато стане време за прибиране на реколтата, трябва да сте готови във всеки един момент. С модел F441 ще балирате надеждно сезон след сезон.


Попитайте наш търговски представител и за промоционалните ни цени на пакетиращи продукти за бали.

 С идването на пролетта е време да се погрижите за вашата градина така, както тя самата би го направила - с любов и качествена градинска техника. Нашето пролетно предложение включва няколко разнообразни модела самоходни и тракторни косачки John Deere, които превръщат работата в удоволствие. Резултатът е перфектно окосена градина за нула време. Насладете се на бързо и качествено косене с най-подходящия за вас модел. Предлагаме ви избор от самоходни и тракторни косачки John Deere - нашите отличници в поддръжката на тревни площи.

Разгледайте пролетните ни оферти тук thumb 

 

 

 

Открийте перфектния партньор на полето с нашето специално предложение - рулонна балопреса John Deere модел F440E на атрактивна цена.

С балировачките на Jonh Deere вие ще се насладите на надеждно и лесно балиране, сезон след сезон. Модел F440E е предназначен за продължителна работа с малко поддръжка, за да можете да правите плътни бали, дори и при труден за балиране силаж.

Предимствата на балопресата F440E: 

 • Минимални загуби на растителна маса - ще виждате само чисти полета, усиленият и агресивен подбирач работи добре дори в трудни условия.
 • Винаги ще имате перфектно оформени бали - кръглата форма е сигурен знак за добра бала, а равномерният натиск осигурява оптимална плътност на балата.
 • Лесна поддръжка - няколко бързи проверки и сте готови за работа, спестявайки ви време и пари.

Балопресите F440E са здрави, икономични и лесни за използване. Възползвайте се от нашето атрактивно предложение и специална цена! 

Молийн, Илинойс (16 февруари, 2017) – Deere & Company отново се нарежда в топ 50 в класацията на престижното сп. Fortune за най-предпочитани компании в света (World's Top 50 Most Admired Companies).

Проучването разглежда ефективността на компаниите по девет критерия, които включват иновации, управление на служителите, използване на корпоративните активи, социална отговорност, качество на управление, финансова стабилност, стойност на дългосрочните инвестиции, качество на продуктите и услугите, както и конкурентоспособност в световен мащаб.  

„Класацията на сп. Fortune е доказателство, че 60,000-те хиляди служители на John Deere по целия свят остават фокусирани върху обслужването на нашите клиенти и живеят с основните ни ценности – почтеност, качество, ангажираност и иновация“, каза Самюел Алън, председател и главен изпълнителен директор в Deere.  

Fortune съобщава, че са разгледани повече от 1,500 компании, които отговарят на критериите за най-добра корпоративна репутация и попадат в списъка с най-предпочитаните. В топ 5 на най-предпочитаните компании се подреждат Apple, Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway и Walt Disney.

Deere & Company (www.JohnDeere.com) е световен лидер в предоставянето на високотехнологични продукти и услуги и е ангажирана с успеха на своите клиенти, чиято работа е свързана със земята – онези които обработват, жънат, преобразяват, обогатяват и градят, за да отговорят на нарастващите нужди от храна, гориво, домове и инфраструктура в световен мащаб.

Новата година идва с много добри новини за клиентите на Мегатрон. От 01.02.2017 г. всички самоходни машини John Deere предлагани от Мегатрон вече идват стандартно с 5 години гаранция. Какво означава това?

Означава, че със закупуването на вашата нова самоходна John Deere машина получавате 5 години пълно спокойствиеНие знаем, че за вас - нашите клиенти - е особено важно машините ви да работят като часовници /особено по време на кампания/, при максимална заетост и с минимален принудителен престой. А в случай на повреда, тя да бъде отстранена бързо и качествено, така че машината ви отново да работи като нова.  

Какви са ползите за вас:

 • Спестявате от непредвидени разходи.
 • Правилно планирате разходите за производство и експлоатация
 • Гаранция, че ремонтите се извършват от високо-квалифицирани сервизни специалисти.
 • Гаранция, че износените части се подменят само с оригинални John Deere части.
 • Максимална заетост на вашите машини, минимален принудителен престой
 • При продажба на вашата самоходна машина John Deere с все още валидна удължена гаранция, можете да я прехвърлите на новия собственик, увеличавайки продажбената стойност на машината.
 • 5 години пълно спокойствие

Така че, фокусирайте се върху бизнеса си, а ние ще се фокусираме върху машините ви!

За повече подробности се свържете с търговския ни представител за вашия регион.

На 10.11.2016 г. Мегатрон официално откри своя нов търговско-сервизен център в Монтана. Събитието уважиха над 250 клиенти, партньори, приятели, представители на местната власт и министерството на земеделието и храните. Лентата бе прерязана от изпълнителния директор на Мегатрон г-н Ифтах Шахам, кмета на гр. Монтана г-н Златко Живков, областния управител г-н Ивайло Петров и заместник-министъра на земеделието и храните г-н Свилен Костов. За доброто настроение на многобройните ни гости се погрижиха водещия Симеон Колев, децата от фолклорния певчески и танцов ансамбъл "Младост" към Младежкия дом в гр. Монтана и прекрасните момичета от струнен квартет "Стрингс". Маневрените мини колесни товарачи Bobcat, показаха друг свой талант - умението да "танцуват". Под вещото управление на професионалните оператори те изпълниха оригиналния си танц и заслужено обраха аплодисментите на публиката.

Новоизграденият комплекс на Мегатрон в Монтана за продажба и сервизно обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника е с РЗП 1885 кв.м. Сградата е на две нива и разполага с шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и  сервизно помещение за извършване на ремонти. Мегатрон инвестира над 2 милиона евро за изграждане, сервизно оборудване и модерна диагностична апаратура, за да се гарантира висококачественото и бързо сервизиране на машините. Към момента в новия център работят 10 човека, като се откриват нови работни места. „Мегатрон остава вярна на мотото си Близо до Вас“ каза управляващият компанията Ифтах Шахам при откриването на базата, „за нас е чест да имаме тази възможност да работим на българския пазар за нуждите и развитието на българското земеделие. Затова направихме тази инвестиция в Монтана.“

За поредна година екипът на Мегатрон посрещна своите настоящи и бъдещи клиенти на изложението БАТА АГРО Есен 2016. Компанията акцентира на най-новите продукти на водещите световни производители John Deere, Bobcat и Doosan, на които е официален представител в България. Новостите на изложбената площ на Мегатрон, привлякоха вниманието на многобройните посетители на изложението. Ето какво видяха те на БАТА АГРО Есен 2016:

За първи път в България бе представен огромният нов четири верижен трактор John Deere 9620RX със забележителните 620 к.с. за върхова теглителна мощ. Машината е уникална както от гледна точка на енергонаситеност, така и по отношение на конструкцията. Изключително мощния  двигател, с огромен въртящ момент, е достатъчен за работа с най-големите инвентари. Не по-малко важна, от гледна точка на производителността, е трансмисията „е18“ – PowerShift с 18 предни и 6 задни предавки, която успява да предаде максимално ефективно тази огромна мощност към веригите на трактора. Функцията „мениджър на ефективността“ (Efficiency Manager) автоматично управлява трансмисията и двигателя, като избира най-подходящата предавка и оборотите на двигателя, според предварително зададена от оператора скорост на движение.

От гледна точка на веригите, които осигуряват контакта на машината със земята, John Deere са заложили на напълно различен дизайн от този на останалите машини с четири вериги на други брандове. Контактната площ на задвижващите колела с веригите е с 40 на сто по-голяма на всяка една верига спрямо конкурентните машини. По този начин натоварването върху общата контактна площ е по-малко и по-ефективно се предава мощността. Също така веригите на 9RX са с 20% по-голяма дължина, спрямо конкурентните трактори, което спомага за по-малко загряване по време на работа и по-малко износване. Сервизният интервал на спомагателните ролки на верижното задвижване е 1500 моточаса, като не са необходими ежедневни проверки на нивото на маслото в тях. Преимуществото на четирите вериги е по-голяма контактна площ със земята, което означава по-голям процент реализиране на мощността в теглителна сила, по-малко притъпкване и по-голяма стабилност на машината. За разлика от машините с две вериги, при работа в завои няма приплъзване на веригите, т.е. има повече сцепление при завиване. Това съответно дава по-висока работна скорост при операции, където това се изисква и е възможно.

За поредна година Мегатрон събра стотици фермери на 20-те полеви демонстрации, които организира в цялата страна. Както индивидуалните, така и мащабните събития състояли се в Нова Загора, с. Гурково, Добричко и гр. Исперих, преминаха при изключителен интерес от страна на земеделските производители. Въпреки натоварената им програма по прибирането на реколтата, те отделиха от ценното си време и го споделиха с нас, а ние се постарахме да не ги разочароваме.

Фермерите видяха в действие и сами тестваха предлаганите от нас машини John Deere, KUHN и Bobcat в реални условия. Там - на полето, където всяка машина трябва да докаже своите качества. Представихме пълната гама машини необходими за всички съществуващи технологии за обработка на почвата след жътва - както класическата оран с култивиране и подготовка, така и съвременни комбинирани инвентари - компактори и комбинирани почвообработващи агрегати. В 21-ви век всеки фермер избира технологията, която е най-подходяща за неговата земя. Затова Мегатрон представи пълен набор от различна техника, за да може всеки, който е дошъл на демонстрацията да намери своя инвентар, своята концепция за земеделие и да я види на практика в зелено и червено.

Предвид съвършено новия подход на фермерите да прилагат пръскане с тотален хербицид след жътва, показахме в действие и самоходна пръскачка John Deere. Представихме също самотоварещо се ремарке за бали на водещата канадска компания Anderson. 

Екипът на Мегатрон сърдечно благодари за любезното съдействие на г-н Диян Танев,  ЕТ Диян Танев Агроплод, гр. Нова Загора, ЗК „Гурково“, с. Гурково, обл. Добрич и ЗК „Хан Аспарух“, гр. Исперих, в чиито землища се проведоха трите големи демонстрации на компанията.

Благодарим и на всички земеделски производители, които ни посетиха!